Dobrodošli u m:tel Biznis centar

Prepoznavši potrebe poslovne zajednice kojoj su veoma važni resursi, troškovi i vrijeme realizacije poslovnih rješenja, Biznis centar je organizovan kao jedinstveni prostor gdje korisnici mogu sve svoje obaveze završiti na jednom mjestu, bez čekanja

115
m:tel biznis centar

Početak rada novootvorenog m:tel Biznis centra ozvaničen je potpisivanjem prvog korisničkog ugovora u novoj poslovnici. Ugovor je potpisan sa Ljiljanom Preradović, vlasnicom malog preduzeća, kojoj je kao prvom korisniku novog Biznis centra na poklon uručen mobilni telefon.

Adekvatan prostor

Podsjećamo, u svrhu pružanja usluga prilagođenih potrebama malih i srednjih preduzeća, u prizemlju zgrade kompanije m:tel organizovan je adekvatan prostor sa svim informacijama i telekomunikacionim uslugama.

Prepoznavši potrebe poslovne zajednice kojoj su veoma važni resursi, troškovi i vrijeme realizacije poslovnih rješenja, Biznis centar je organizovan kao jedinstveni prostor gdje korisnici mogu sve svoje obaveze završiti na jednom mjestu, bez čekanja.

Biznis centar je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podijeljen je u nekoliko zona.

Razvijene animacije

U dijelu za sastanke, vlasnike malih preduzeća dočekaće savjetnik koji će im putem interaktivnih digitalnih ekrana predstaviti poslovna rješenja. U ovoj zoni se mogu isprobati i najnoviji modeli uređaja.

Druga zona ovog centra nudi mogućnost upoznavanja sa uslugama pomoću posebno razvijenih animacija.

Zakažite sastanak u Biznis centru putem m:tel aplikacije, na stranici www.mtel.ba/poslovni i sve poslovne zahtjeve riješite na jednom mjestu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here