Najmanji jednonamjenski printer iz Canona

Kapacitet od 350 listova uređaja Canon PIXMA TS705 savršen je za male kompanije kojima treba neprekinuto printanje na običnom papiru

107
Printer Canon

Pametan, povezan i cjenovno pristupačan Canon PIXMA TS705 tintni printer nudi vrhunske performanse u kućnoj ili uredskoj upotrebi.

Povezani dom

Svima koji vole najnovije inovacije za pametne domove bit će zanimljivo da je Canon PIXMA TS705 kompatibilan s uređajima koji podržavaju značajke Amazon Alexa i Google Home pa se glatko integrira u svakodnevicu korisnika i povezani dom.

Kapacitet od 350 listova uređaja Canon PIXMA TS705 savršen je za male kompanije kojima treba neprekinuto printanje na običnom papiru. Uz dvosmjerno ulaganje papira koje donosi maksimalnu produktivnost, stražnji ulagač papira sposoban je za rukovanje svim vrstama papira, uključujući mat i sjajni, ali i veličinama – od 3,5 x 3,5 inča do A4.

Pametni uređaj

Canon PIXMA TS705 printa pomoću pet pojedinačnih tinti kojima postiže oštar tekst, dokumente visoke kvalitete kao i žive fotografije te cijeli niz kreativnih sadržaja. Aplikacija Canon PRINT kompatibilna sa sistemima iOS i Android omogućuje korisnicima printanje direktno s pametnog uređaja putem Wi-Fija.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here