Predstavnici Addiko banke na Oracle Modern Business forumu u Moskvi

Oracle Modern Business Forum je konferencija koju organizira kompanija Oracle, a na kojoj se prezentiraju najnovija tehnološka dostignuća i različite aplikacije za podršku poslovanju, te njihova praktična primjena

82
Addiko Bank Oracle

Predstavnici Addiko banke su na Oracle Modern Business forumu u Moskvi predstavili Case study Addiko banke u Bosni i Hercegovini.

Oracle Modern Business Forum je konferencija koju organizira kompanija Oracle, a na kojoj se prezentiraju najnovija tehnološka dostignuća i različite aplikacije za podršku poslovanju, te njihova praktična primjena.

Finansijski sektor

Radi se o jednom od najposjećenijih foruma ove vrste, koji je okupio više od  400 učesnika iz Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Na ovogodišnjem forumu predstavljen je case study Addiko banke u Bosni i Hercegovini, koji je prezentirao senior projekt menadžer Adi Hadžiosmanović, jedini predstavnik finansijskog sektora iz Bosne i Hercegovine.

“Addiko banka kontinuirano radi na unapređenju svog poslovanja kroz različite segmente. Jedan od tih segmenata je aktivno uključivanje zaposlenika i njihovih ideja za poboljšavanje poslovanja. Već drugu godinu koristimo Oracle Idea management aplikaciju, kojom smo do sada generisali na desetine odličnih ideja od zaposlenika banke”, rekao je Hadžiosmanović, te istakao da su učesnici Foruma bili posebno zainteresirani za iskustva koja Banka ima u implementaciji ideja koje unapređuju poslovne procese.

Usluge banke

U saradnji sa kompanijom Oracle Addiko banka u Bosni i Hercegovini implementirala je niz digitalnih rješenja koje su pomogle optimizaciji procesa i unaprjeđenju proizvoda i usluga banke, sa ciljem što boljeg iskustva koji klijenti imaju sa Bankom, saopćeno je iz Addiko banke u BiH.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here