Anab Jain, višestruko nagrađivana dizajnerica i filmska producentica, je prva spark.me 2019 govornica

Jain je TED govornica, dizajnerica, filmska producentica, i suosnivačica Superfluxa, svjetski priznate kompanije koja nam inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava približiti svijet budućnosti

31
Konferencija Spark.me

Auditorij Porto Montenegra u Tivtu ugostit će po prvi put jednu od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi – Spark.me, 25. i 26. maja.

Organizacioni tim konferencije obajavio je upravo ime prve govornice Spark.me konferencije Anab Jain. Jain je TED govornica, dizajnerica, filmska producentica, i suosnivačica Superfluxa, svjetski priznate kompanije koja nam inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava približiti svijet budućnosti.

Ishodi odluka

Kombinujući dizajn, tehnologiju i film, Jain nastoji da navede ljude da na svijet gledaju kritički, slikovito predstavljajući sve moguće ishode naših odluka. Dobila je priznanja od kompanije Apple, UNESCO-a, Svjetske organizacije za dizajn (World Design Organization) i Innovate UK, dok su njeni radovi bili izloženi u nekim od najvećih galerija i muzeja svijeta, kao što su Muzej moderne umjetnosti u Njujorku (MoMA), Viktorija i Albert muzej u Londonu, Galeriji nauke u Dablinu i Nacionalnom muzeju Kine.

Jain je član odbora Broadway Cinema i London School of Economics Media. Njen TED govor iz 2017. godine pod nazivom „Zašto je bitno da pokušamo da zamislimo različite budućnosti“, je zabilježio više od 1,6 miliona pregleda na internetu.

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije – www.spark.me. Cijena karte je 300 eura, ali zainteresirani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 100 eura do 15. februara. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50 eura. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. maja), startap takmičenju (25-26. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Svjetski eksperti

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, se organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizira konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa više od 580 učesnika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotme i Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here