Valentinovo i D-UTORAK – savršen spoj!

Uz standardne pogodnosti za korisnike Diners kartice, kao što je mogućnost plaćanja čak i do 36 mjesečnih rata, te odgode plaćanja do 40 dana, specijalni popusti i do 30 posto D-utorkom donose užitak bezbrižne kupovine po najnižim cijenama

75
Diners D-UTORAK

Ovaj D-UTORAK slavi Dan zaljubljenih, i u znaku je ljubavi, poljubaca, poklona i čokolade. I ove godine, Diners Club BiH obilježava Valentinovo na brojnim prodajnim mjestima, gdje je osigurana kupovina uz popuste kreirane specijalno za članove Diners kluba.
Obradujte voljenu osobu poklonom odabranim s pažnjom, bilo da je to parfem nekog od najpoznatijih svjetskih proizvođača, ili putovanjem na toliko željenu destinaciju. Uz standardne pogodnosti za korisnike Diners kartice, kao što je mogućnost plaćanja čak i do 36 mjesečnih rata, te odgode plaćanja do 40 dana, specijalni popusti i do 30 posto D-utorkom donose užitak bezbrižne kupovine po najnižim cijenama. Diners kartica garantuje kupovinu bez opterećenja kućnog budžeta.

Rasporedi prodavnica i popusti za članove Diners kluba za „D-UTORAK“ možete naći na stranici: https://www.diners.ba/dpogodnosti.html.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here