Otvoren prvi m:tel Biznis centar

Novi koncept pružanja usluga za mala i srednja preduzeća

76
m:tel Biznis centar

Prvi Biznis centar kompanije m:tel svečano je otvoren u Banjoj Luci. Poslovnica koja se nalazi u prizemlju zgrade kompanije m:tel, na adresi Vuka Karadžića br. 2, predstavlja novi koncept pružanja usluga prilagođenih potrebama malih i srednjih preduzeća, s ciljem da dodatno unaprijede svoje poslovanje.

Strateški razvoj

„Kompanija m:tel posvećena je strateški razvoju preduzetništva u Republici Srpskoj i BiH, pre svega pružanjem servisa kreiranih da zadovolje specifične potrebe malih preduzeća, razvojem telekomunikacione strukture, kao i saradnjom sa startap zajednicom. Otvaranjem ovog Biznis centra, kompanija m:tel je svojim poslovnim korisnicima obezbedila najbolja rešenja koja će im omogućiti da na efikasniji način upravljaju svojim poslovanjem“, rekao je Marko Lopičić, generalni direktor kompanije m:tel.

Cilj ovog koncepta je da m:tel organizuje adekvatan prostor sa svim informacijama i telekomunikacionim uslugama na jednom mjestu za sva mala i srednja preduzeća. U ovaj projekt krenulo se iz Banje Luke, a tržište i potrebe korisnika diktiraće i planove za otvaranje ovakvog centra i u drugim gradovima u Republici Srpskoj i BiH.

„Privredna zajednica maksimalno podržava razvoj i unapređenje preduzetništva i pohvaljuje nastavak  angažmana kompanije m:tel u tom pravcu“, naglasila je Dragica Ristić, direktorica Privredne komore Republike Srpske, prilikom svečanog otvaranja prvog m:tel Biznis centra u Banjoj Luci.

Kroz unaprijeđeno korisničko iskustvo, m:tel Biznis centar postavlja nove standarde na našem tržištu, pružajući specijalizovane usluge i prodajne kanale u potpunosti prilagođene poslovnim korisnicima.

„Poslovna zajednica želi jednostavnu komunikaciju sa parterima, sve usluge i rješenja na jednom mjestu, jer to štedi njihovo vrijeme, resurse i novac. Takva saradnja neminovno rezultira boljim poslovnim rezultatima, na obostrano zadovoljstvo“, istakao je na svečanom otvaranju Saša Aćić, direktor Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske.

Savremeni standardi

Koncept prvog Biznis centra razvijen je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podijeljen je u nekoliko zona. Pored savjetnika za mala preduzeća, u dijelu za sastanke i zone sa najnovijim modelima uređaja neophodnih za savremeno poslovanje, u zoni za prezentacije se korisnicima na interaktivan način, preko digitalnih ekrana, predstavljaju poslovna rješenja.

Druga zona ovog centra nudi mogućnost upoznavanja s uslugama pomoću posebno razvijenih animacija. Kako je malim preduzećima vrijeme veoma dragocjeno, u ovom jedinstvenom multimedijalnom prostoru, korisnici mogu sve svoje obaveze završiti na jednom mjestu, bez čekanja, a osigurana je i mogućnost zakazivanja sastanka putem m:tel aplikacije, na stranici www.mtel.ba/poslovni.

m:tel – imate prijatelje!

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here