Akta.ba nosilac certifikata Customers’ Friend – Vrhunska izvrsnost

Kako bi se kvalificirali za zlatnu medalju "Customers' Friend", organizacije nominirane u okviru ovog programa prolaze strog proces analize, koja uključuje niz provjera koje provodi organizacija Icertias

78
Akta.ba certifikat

Poslovni portal Akta.ba nosilac je prestižnog međunarodnog certifikata “Customers’ Friend“, koji se dodjeljuje isključivo kompanijama spremnim da se obavežu na uzoran odnos prema svojim kupcima, potvrđeno je iz međunarodne kompanije Icertias.

Međunarodni projekt

Customers’ Friend je međunarodni projekt predstavljen prije četiri godine, a koji ima za cilj pronalaziti, detektirati i nagrađivati kompanije koje pružaju svojim klijentima i kupcima najbolje korisničko iskustvo – one koje njeguju visoku razinu profesionalnosti, kompetentnosti, ljubaznosti i transparentnosti.

Kako bi se kvalificirali za zlatnu medalju “Customers’ Friend“, organizacije nominirane u okviru ovog programa prolaze strog proces analize, koja uključuje niz provjera koje provodi organizacija Icertias.

Broj glasova

Potpisivanjem službene deklaracije Customers’ Friend, koja obavezuje kompanije na održavanje izvrsnog odnosa sa svojim kupcima, partnerima i zaposlenicima – Akta.ba je ispunio sve uvjete u cjelosti kao nosilac prestižnog međunarodnog statusa i priznanja “Customers’ Friend – Superior Excellence (Vrhunska izvrsnost)“.

Akta.ba je, također, nosilac još dva certifikata izvrnosti. Prvi je Qudal – Top QUality meDAL koju su osvojili na temelju najvećeg broja glasova ispitanika u kategoriji: najkvalitetniji poslovni portal u BiH, te BestBuy Award – u kategoriji poslovni web-portal br. 1 – najbolji omjer cijene i kvaliteta u godini 2013/2014, saopćio je Poslovni portal Akta.ba.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here