Predsjednice dva svjetska udruženja prvi put na PRO PR konferenciji

Ova konferencija u svojoj biti je posvećena ključnom izazovu komunikacijske transformacije

64
17. PRO PR konferencija

Ovogodišnja 17. PRO PR konferencija ugostit će ugledne stručnjake za odnose s javnošću, među kojima su predsjednica svjetskog udruženja za odnose s javnošću The International Public Relations Association (IPRA) Svetlana Stavreva, te predsjednica svjetske obavještajne agencije FIBEP Maria Laura Garcia.

Ključni predavači

Predsjednik Japanskog instituta za odnose s javnošću Takashi Inoue također će biti jedan od ključnih predavača.

Svoje znanje podijelit će i direktor komunikacija u svjetskoj turističkoj organizaciji UNWTO Marcelo Risi, direktor komunikacija u Evropskom udruženju banaka Raymond Frenken, PR i marketing menadžerica u Viberu Zarena Kancheva, te bivši glavni sekretar odjela za medije princa od Walesa Patrick Harris.  

Dva panela

Konferenciju će obilježiti i dva panela o ulozi odnosa s javnošću u brendiranju turističkih destinacija i pojmu digitalizacije na području odnosa s javnošću. Ova konferencija u svojoj biti je posvećena ključnom izazovu komunikacijske transformacije.

Ovogodišnja 17. PRO PR konferencija bit će održana od 10. do 13. aprila 2019. u Selcu u Hrvatskoj. Očekuje se odziv  više od 200 učesnika iz zemalja u regiji, najavili su organizatori.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here