Ured Grada Beča u Sarajevu upriličio prijem za predstavnike medija

Za 2019. godinu planirali su organizirati konferencije posvećene temama kao što je digitalizacija, iz ugla šta ona može dati građanima

71
Ureda Grada Beča u Sarajevu

Agencija Eurocomm-PR, Ureda Grada Beča u Sarajevu, upriličila prijem na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu, gdje su dočekali većinom predstavnike medija s kojima komuniciraju u vezi s dešavanjima u Beču.

“Ovo je naš novogodišnji prijem. Želimo da zahvalimo partnerima iz medija”, kazala je šefica Ureda Grada Beča u Sarajevu Tijana Purgić.

Značajan projekt

Istaknula je da posebnu zahvalnost duguju za saradnju u vezi s Danima Grada Beča u Sarajevu.

Naglasila je da je konferencija o ”pametnim gradovima” najznačajniji projekt u protekloj godini, te da je uspostavila temelje za buduću saradnju Sarajeva i Beča, ali i svih gradova u regiji.

“To je bio početak priče o tome šta će Sarajevo i Beč zajedno uraditi. To su male stvari koje puno znače za budućnost građana”, rekla je Purgić.

Urbani život

Za 2019. godinu, najavila je, planirali su organizirati konferencije posvećene temama kao što je digitalizacija, iz ugla šta ona može dati građanima i koliko je bitna za urbani život.

Prijemu su se odazvali predstavnici medija i ličnosti iz javnog života.

Predstavnici Eurocomm-PR Agencije zahvalili su predstavnicima bh. medija sa kojima komuniciraju svakodnevno. Naglasili su da je saradnja na zavidnom nivou te da temeljem toga svaka pozitivna priča iz Beča dođe do javnosti.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here