Bryan Adams je pronašao svoje nove saputnike – DHL

Globalni logistički lider će obilježiti svoj debi na poslovnoj sceni 1969. Putujući širom svijeta, od Velike Britanije do Australije sa superzvijezdom, čija bogata karijera uključuje megahitove kao što su “Summer of ’69” i “Run to You”.

107
Bryan Adams DHL

Kanadska rok legenda Bryan Adams će se udružiti sa svojim novim saputnikom na njegovoj svjetskoj turneji 2019. pod nazivom “Shine A Light”. Kao zvanični logistički partner, DHL će upravljati uslugama transporta za Adamsa i bend u više od 20 država tokom 2019. godine.

Globalni logistički lider će obilježiti svoj debi na poslovnoj sceni 1969. Putujući širom svijeta, od Velike Britanije do Australije sa superzvijezdom, čija bogata karijera uključuje megahitove kao što su “Summer of ’69” i “Run to You”.

Sadnja stabala

Adams će promovisati svoj četrnaesti studijski album “Shine A Light” koji će biti objavljen 1. marta.

DHL i Bryan Adams su kao stvoreni za partnerstvo, jer oboje dijele snažnu strast prema održivosti: Adams kroz projekte zaštite okoliša sa Fondacijom Bryan Adams i Deutsche Post DHL Grupacija kroz svoj GoGreen program zaštite okoliša i klimatskih promjena. U skladu sa “Misija 2050: Nula emisijaDeutsche Post DHL Grupacije, DHL je pristao da zasadi jedno drvo za svaku prodatu ulaznicu.

“Partnerstvo sa DHL-om ima veliku poruku o zaštiti životne sredine. Nadam se da će ova poruka postati standard svih sličnih partnerstava, jer mi, ljudi, moramo voditi računa o planeti koliko god možemo”, rekao je Adams.

Odlično iskustvo

“Kao najveća logistička kompanija na svijetu sa zadovoljstvom podržavamo Bryana i bend na svjetskoj turneji ‘Shine A Light’, pomažući im da isporuče odlično iskustvo koncerta svojim fanovima širom svijeta”, objasnio je Frank Appel, CEO Deutsche Post DHL Grupacije.

“DHL će se osvrnuti na našu ponosnu historiju od samog osnivanja kompanije 1969. godine. 50 godina  DHL-a predstavlja 50 godina vrhunske inovacije i strasti naših 520,000 logističkih stručnjaka. Zajedno, težimo  povezati ljude i poboljšati živote. Naša posvećenost da zasadimo drveće sa Bryanom je jedan od načina za postizanje tog cilja.”

Deutsche Post DHL Grupacija se obavezala da će do 2050. godine smanjiti emisije CO2 na nivou cijele Gruapcije na nula, tako što će podržati e-mobilnost i implementirati “zelena” rješenja za krajnju dostavu, kao što su teretni bicikli.

GRAMMY nagrađivani pjevač/tekstopisac Bryan Adams će započeti svjetsku turneju “Shine A Light” 25. februara u Belfastu, Velika Britaniji, nakon čega će 1. marta biti objavljen istoimeni album.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here