Futurističke pametne naočale iz Bosea

Primarno poznati po svojim nevjerovatnim zvučnicima i slušalicama, brand Bose spojio je tehnologiju i futurističke inklinacije, kada je predstavio naočale Frames

94
Naočale Bose

Kompanija Bose posvetila se i vidu i sluhu, kada je radila na svom najnovijem projektu, liniji naočala s audiosposobnostima.

Igračka za odrasle

Primarno poznati po svojim nevjerovatnim zvučnicima i slušalicama, brand Bose spojio je tehnologiju i futurističke inklinacije, kada je predstavio naočale Frames, koje su najnovija igračka za odrasle.

U njima je diskretno sakriveno besprijekorno personalno audioiskustvo. Kako kažu iz kompanije, bez upotrebe bilo kakvog uređaja koji ide u uho, naočale će vam dozvoliti da uživate u bogatom, besprijekornom zvuku, koji će biti dostupan samo vama, što znači da nećete ometati nikoga drugog svojim muzičkim izborima.

Dva stila

Po pitanju dizajna, naočale su sasvim jednostavne. Dva stila su u ponudi – Alto i Rondo, napravljene su od najlona, mogu se povezati putem Bluetootha i imaju leće otporne na lomove i ogrebotine, koje odbijaju UVA i UVB zrake.

Metalni detalji na njima daju im izuzetno šik izgled. Također, ove naočare sadrže i mikrofon, tako da lako možete upravljati svojim Google asistentom ili Siri, bez pomoćnih uređaja.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here