Pripreme za 28. Zagrebački sajam nautike

Zagrebački sajam nautike, najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom 28. izdanju predstavit će ljubiteljima nautike brojna nova plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača

95
Zagrebački sajam nautike

Već tradicionalno Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu u februaru sa sajmom Nautike.

Zagrebački sajam nautike, najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom 28. izdanju predstavit će ljubiteljima nautike brojna nova plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača.

Mjesto susreta

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji. Zagrebački sajam nautike najveći je nautički sajam u Zagrebu u posljednjoj deceniji.

Zagrebački velesajam tokom pet dana bit će mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti koje će dočekati više od 280 atraktivnih plovila svih vrsta i veličina, bogata ponuda vanbrodskih motora, oprema i pribor za brodove i jahte, oprema za ronjenje i ribolov, nautička odjeća i obuća.

Sajam Nautike poznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi, što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj, čini nautičkim sajmom s najpotpunijom ponudom. Ovaj sajam zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve; od b2b susreta do zanimljivosti za široku publiku.

U 7 izložbenih paviljona Zagrebačkog velesajma posjetitelje očekuje bogat program: promocija novih brodova na hrvatskom tržištu, demonstracije različitih tehnika elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, atraktivne izložbe nautičke fotografije, gastronomski sadržaji, a kao i svake godine sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade naših sponzora: vikend krstarenje za 6 osoba na jahti MIRAKUL 30 Hardtop i SurfStepper Hobie.

Neretvanska lađa

Nacionalni park Kornati predstavit će nadasve zanimljivu izložbu fotografija „Bažokić“ – priča o Brodu, Gospodaru i Posadi. Postava izložbe nastala je prema ideji arhitekte Nikole Bašića, tvorca morskih orgulja u Zadru.

Pažnju posjetitelja privući će i izložena neretvanska lađa uz koju se predstavlja priča o Maratonu lađa na Neretvi od Metkovića do Ploča te kraća zagrebačka verzija Maratona lađa na Jarunu.

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a radno vrijeme je od 10 do 19 sati, osim u nedjelju kada sajam radi do 18 sati.

Očekuje se da će Zagrebački sajam nautike posjetiti više od 30.000 ljubitelja nautike.

U istom terminu održat će se i sajmovi Hotel&Gastroteh, Dani lova i ribolova i Festival maslina.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here