Otvoren panoramski Igman bar u hotelu ibis Styles Sarajevo

Igman bar prijatnog, opuštajućeg ambijenta nalazi se na XV i posljednjem spratu novog hotelskog tornja i kroz velike staklene portale pruža pogled na urbanu panoramu Sarajeva i olimpijsku planinu po kojoj je nazvan

657
Igman ibis Styles Sarajevo

Investicija od 30 miliona KM u nedavno otvoreni hotel ibis Styles Sarajevo se realizira planiranom dinamikom – okončani su radovi na izgradnji novog tornja i adaptaciji starog dijela zgrade te je hotel na raspolaganju gostima gotovo u punom kapacitetu.

Konferencijski kapaciteti

U funkciji je svih 181 soba, restoran i cafe i kongresna dvorana za 400 osoba, a u pripremi je još jedna sala sa kojom će hotel imati ukupne konferencijske kapacitete od 800 mjesta.

Vrhunac gastronomske ponude ovog hotela je tek otvoreni panoramski bar sa 60 sjedećih mjesta. Igman bar prijatnog, opuštajućeg ambijenta nalazi se na XV i posljednjem spratu novog hotelskog tornja i kroz velike staklene portale pruža pogled na urbanu panoramu Sarajeva i olimpijsku planinu po kojoj je nazvan.

Unikatna kombinacija

Kao i u ostatku hotela, enterijer je inspirisan Sarajevom i njegovom tradicijom zimskog sporta koji su dočarani kroz unikatnu kombinaciju etno motiva i modernog dizajna.

Kako je Igman bar u ibis Styles Sarajevo otvoren za dnevne posjete, idealno je mjesto za dnevne pauze, večernja ili druženja tokom vikenda. U ovu svrhu je kreirana i interesantna ponuda hrane i pića te su na meniju posebno osmišljeni lunch paketi i selekcija zdravih čajeva i bezalkoholnih napitaka.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here