Bh. kompanije u Kelnu dogovaraju ozbiljne poslove

Izlagači na grupnom štandu BiH su: Boksit Milići, Bosnian Beech Board Visoko, Domus Arredi Zenica, FEF Export Import Sarajevo, H.M.M. Gradačac, Lignacon Teslić, Malak Group podružnica Janj Donji Vakuf, te Senex Čelić

107
Imm Cologne 2019

Bh. izlagači koji učestvuju na sajmu interijera i namještaja Imm Cologne 2019 u Kelnu, i ove godine imaju zapažen nastup i ostvaruju odlične rezultate.

U prvim danima sajma ostvareno je više od 170 kontakata, značajne ponude i vrijedne narudžbe.

Grupni štand

U organizaciji Vanjskotrgovinske komore BiH, na sajmu Imm 2019 nastupa osam kompanija kao dio grupne postavke Bosne i Hercegovine.

Izlagači na grupnom štandu BiH su: Boksit Milići, Bosnian Beech Board Visoko, Domus Arredi Zenica, FEF Export Import Sarajevo, H.M.M. Gradačac, Lignacon Teslić, Malak Group podružnica Janj Donji Vakuf, te Senex Čelić.

Najbrojniji nastup

Pored osam firmi s grupnog štanda, na sajmu individualno izlaže još 10 bh. kompanija, što je do sada najbrojniji nastup kompanija iz Bosne i Hercegovine na ovom sajmu.

Ovo je deveti uzastopni nastup bh. namještajaca na pomenutom sajmu koji se, ovoga puta, realizira i uz finansijsku podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, te USAID WHAM Projekta – Projekat razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima Američke Agencije za međunarodni razvoj (USAID).

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here