Diners kartica nastavlja širiti tržište

Discover Global Network već broji više od 44 miliona lokacija na kojima se može vršiti plaćanje kao i 2 miliona bankomata u 190 zemalja i teritorija

171
Diners

U Luxemburgu je u četvrtak potpisan ugovor koji osigurava proširenje tržišta za kartice Diners kluba.

Diners Club International, podružnica kompanije Discover Financial Services i dio Discover Global Networka potpisivanjem ugovora s kompanijom 3C Payment (vodeći svjetski davalac usluga platnog prometa) proširila prijem kartica Diners kluba,  Discover, PULSE i partnerskih mreža na tržištu Evrope i Bliskog istoka.

Vršenje plaćanja

3C Payment radi sa trgovcima u ugostiteljstvu, restoranima za brzu uslugu i maloprodajnoj industriji. Ove trgovačke industrije su fokusirane na vlasnike kartica koji putuju širom Evrope i Bliskog istoka.

Discover Global Network već broji više od 44 miliona lokacija na kojima se može vršiti plaćanje kao i 2 miliona bankomata u 190 zemalja i teritorija, a uključuje Diners Club International,  Discover, PULSE i partnerske mreže.

Finansijske usluge

Discover Financial Services (NYSE: DFS) je kompanija za direktne bankarske i platne usluge sa jednim od najpoznatijih brendova u američkim finansijskim uslugama. Od svog osnivanja 1986. godine, kompanija je postala jedan od najvećih izdavatelja kartica u SAD. Diners Club International, koji čini dio DFS, globalna je platna mreža sa prihvatom u 190 zemalja i teritorija.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here