U duhu praznika, m:tel ti nudi i do 10 puta više mobilnog interneta!

Dočekaj praznike uz XYnet m:tel Dopuna tarifu i surfuj najbržim netom!

221

Kako bi ti uljepšao pretpraznične i praznične novogodišnje dane, m:tel je pripremio posebnu ponudu koja ti donosi i do čak 10 puta više interneta uz XYnet tarifu!

Surfuj najbržim mobilnim netom u BiH, i podijeli lijepe trenutke sa dragim osobama, koristeći Dopuna tarifne planove i opcije. Ako si korisnik XYnet tarife, za tebe je m:tel pripremio odlične ponude, a ako još nisi, lako to možeš postati ako kupiš XYnet startni paket po cijeni od samo 4 KM ili možeš promijeniti svoju postojeću Dopuna tarifu u XYnet putem menija *100#.

Evo šta sve možeš ako si XYnet: Birati tarifnu opciju 20 GB, koja traje jedan dan, a po cijeni od 2 KM ili tarifnu opciju za 30 GB, koja traje tri dana, po cijeni od 3 KM. Aktiviraj ove opcije pozivom na *100# i surfuj bez brige!

Osim tarifnih opcija, možeš da biraš i tarifne planove, uz koje net koristiš bez ograničenja, jer surfovati možeš i nakon što potrošiš uključenu količinu brzog neta. Izaberi XYnet plan 4GB, koji traje sedam dana i obnovljiv je, a košta 4 KM – aktivira se pozivom na *147*1#, ili Dopuna: M Net plan 4GB, koji traje 30 dana, obnovljiv je, i dolazi u paketu koji podrazumijeva neograničeno korištenje Facebook i Instagram mreža, a koji ćeš pri aktivaciji putem poziva na *146*1# platiti samo 12 KM.

Uljepšaj svoje praznike sjajnim ponudama za najbrži mobilni internet koje ti nudi m:tel!

Za više informacija pozovi korisnički servis na broj 066 10 10 10, posjeti internet sajt www.mtel.ba ili se raspitaj na najbližem prodajnom mjestu m:tel-a u svom gradu.

Srećni ti nastupajući praznici!

m:tel – imate prijatelje!

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here