Rane prijave za učešće na NetWork konferenciji otvorene od 15. decembra 2018.

Prethodna NetWork konferencija okupila više od 1000 učesnika

139

Otvorene su rane prijave za učešće na devetoj NetWork konferenciji pod sloganom „Connecting the Dots’’. Ovaj događaj je najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini koja će biti održana od 27. do 29. marta 2019. godine u Grand hotelu Neum.

Konferencija će ove godine obuhvatiti relevantne i globalno aktuelne tematske cjeline vezane za vještačku inteligenciju, Internet of Things,  digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj.

Kotizacija za učešće na konferenciji NetWork 9 iznosi 400 KM (+17% PDV), a svi oni koji se prijave u periodu 15. 12. 2018. do 31. 1. 2019. ostvaruju popust na rane kotizacije od 100 KM te plaćaju kotizaciju u iznosu od 300 KM (+17% PDV).

Kao i prethodnih godina, studentima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciji u Bosni i Hercegovini uz plaćanje studentske kotizacije u iznosu od 50 KM (+ 17% PDV).

NetWork svake godine okuplja sve veću mrežu ljudi koji bez ustezanja razmjenjuju svoja iskustva i znanja i sklapaju poslovne dogovore. Stručnjaci iz IT i drugih oblasti će na konferenciji razmjenjivati iskustva u primjeni savremenih tehnoloških i digitalnih dostignuća, prvenstveno u poslovanju. Na NetWorku će se susresti IT profesionalci i entuzijasti, menadžeri, pripadnici akademske zajednice i studenti, ekonomski analitičari, predstavnici medijskih kuća, predstavnici institucija vlasti, preduzetnici i start-upovi.

Sve informacije o NetWork 9 konferenciji pod sloganom Connecting the Dots dostupne su na zvaničnoj web-stranici konferencije www.networkkonferencija.ba  putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće.

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here