Duga Ideal pripremila novogodišnje poklone za svoje kupce

Kompanija raspolaže s dva prodajna objekta u Doboju i Doboj Jugu, laboratorijom i odjelom za razvoj vlastitih brandova

207

Duga Ideal, jedan od vodećih retailera proizvoda i materijala za gradnju u dobojsko-zeničkoj regiji, kreirala je zanimljivu prazničnu ponudu za sve svoje kupce u periodu od 20. decembra 2018. do 20. januara 2019. S porukom “Duga Ideal Vas daruje” pripremljen je veliki broj poklona, a praznična ponuda usmjerena je većinom na proizvode namijenjene unutrašnjim radovima.

“Kraj je godine, praznično je raspoloženje i smatrali smo da je red zahvaliti se kupcima na povjerenju korisnim i vrijednim poklonima. Uz kupljenu kadu ili tuš-kabinu poklanjamo bateriju, uz kupovinu laminata poklon je podložni filc za zvučnu i toplotnu izolaciju, uz keramičke pločice poklanjamo ljepilo, a uz kupovinu fasade poklanjamo vanjske reflektore za rasvjetu. Vrijedi istaći i da je na prazničnom popustu od 15 posto i asortiman za centralno grijanje i unutrašnju suhu gradnju”, ističu u Dugi Ideal.

Kompanija raspolaže s dva prodajna objekta u Doboju i Doboj Jugu,
laboratorijom i odjelom za razvoj vlastitih brandova. Sa 1.800 kvadratnih metara savremeno uređenog prodajnog prostora i 7.000 artikala u prodajnom objektu koji se nalazi u Mravićima na putu M17, Duga Ideal je postala jedan od najbolje opremljenih trgovačkih kompanija u dobojsko-zeničkoj regiji, specijaliziranih za boje, lakove, fasade, keramiku, grijne i vodoinstalacione sisteme, kao i druge materijale i opremu za enterijere i eksterijere.

Duga Ideal uspješno posluje već duže od 30 godina. Neke od referenci Duge Ideal su isporuka boje za Papinu stolicu koja je namjenski pravljena 2015. kada je Papa Franjo bio u posjeti Bosni i Hercegovini, isporuka specijalnih materijala za sarajevsku Vijećnicu, profesionalna antikorozivna zaštita kompanije EFT-Dong Fang u Stanarima, kao i isporuke boja za kompaniju Mercedes.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here