Na Zimskom salonu knjige 45 izlagača

Zimski salon knjiga  održat će se od 13. decembra do 24. decembra 2018. godine, u gradskoj galeriji Collegium Artisticum u Centru Skenderija, a ulaz za posjetioce  Salona je slobodan.

263

Od 13. decembra do 24. decembra održat će se  Zimski salon knjiga,  14. po redu, u organizaciji TKD Šahinpašić doo Sarajevo

Zimski salon knjiga  održat će se u gradskoj galeriji Collegium Artisticum u Centru Skenderija, radno vrijeme je od 10:00 – 19:00 sati, a ulaz za posjetioce  Salona je slobodan.

Ove godine svoju produkciju će prezentovati Izdavači iz BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije, kao i knjižari na 45 štandova.

Svoje učešće su ove godine prijavili i Institut za historiju, Institut za jezik i Orijentalni institut kao i Nacionalna i univerzitetska biblioteka, Biblioteka za slijepa i slabovidna lica, Zemaljski muzej.

Gošća Salona tokom čitavog njegovog trajanja će biti Olivera Ćirković, autorica knjige “Ja, Pink Panter”, koja je bila jedna od najprodavanijih na sajmovima u Zagrebu i Beogradu. Knjige će potpisivati na štandu izdavačke kuće Edicija.

Organizotri su poslali smo pozive i plakate svim osnovnim i srednjim školama u BiH, fakultetima i  bibliotekama  za organiziranu posjetu Sajmu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here