U Sarajevu promovirana novogodišnja i zimska ponuda Crne Gore

Turisti iz Bosne i Hercegovine su već tradicionalno među najbrojnijim u Crnoj Gori, a u ovoj zemlji koja se može pohvaliti s mnogo prirodnih bogatstava i ljepota, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina, Bosanci i Hercegovci su uvijek dragi gosti i dočekuju se s posebnom emocijom.

226

U novootvorenom hotelu Swissotel u Sarajevu, održana je press konferencija povodom promocije novogodišnje ponude, te predstojeće zimske sezone u Crnoj Gori.

Novinarima, turističkim djelatnicima i ostalim gostima, obratili su se predstavnici Nacionalne Turističke organizacije Crne Gore, Lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara i Kotora kao i predstavnici nekoliko hotela s crnogorske rivijere, a koji su za prisutne pripremili i vrijedne nagrade. Da novogodišnje praznike provedu u Crnoj Gori, prisutne na konferenciji, ali i sve građane BiH pozvao je i popularni pjevač Halid Bešlić, jedna od zvijezda novogodišnjeg programa u Budvi.

Kako je naglašeno, turisti iz Bosne i Hercegovine su već tradicionalno među najbrojnijim u Crnoj Gori, a u ovoj zemlji koja se može pohvaliti s mnogo prirodnih bogatstava i ljepota, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina, Bosanci i Hercegovci su uvijek dragi gosti i dočekuju se s posebnom emocijom.

Zima je idealan period za opuštanje, odmor i uživanje u bogatom novogodišnjem programu i izvrsnoj ponudi zimskih centara ovog bisera Mediterana, a sve posjetitelje Crne Gore tokom zime očekuje bogat program od karnevalskih povorki, dana mimoze i kamelija, festivala ribe i vina, kao i mnogo lijepih iznenađenja. Mnogo dobre muzike na crnogorskim trgovima, u diskotekama, hotelima i lokalima širom zemlje, najpopularnijih pjevača i grupa regiona, daje svim generacijama razlog da se odluče za zimovanje baš u ovoj zemlji divlje ljepote.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here