Kenzo Takada kreirao Avon Life Colour

Inspiriran žudnjom za izvanrednim i legendarnom ličnošću modnog dizajnera Kenza Takade, Avon predstavlja nove parfemske kreacije: Avon Life Colour EDP za njega i za nju.

244

Kako je svijet sve više međusobno povezan, tako raste i naša mogućnost da pozitivno utječemo na druge i pretvorimo obično u izvanredno. Inspiriran žudnjom za izvanrednim i legendarnom ličnošću modnog dizajnera Kenza Takade, Avon predstavlja nove parfemske kreacije: Avon Life Colour EDP za njega i za nju. Ovo je drugi put da su kompanija Avon i svjetski poznati modni dizajner udružili snage, prvi put 2016. godine pri lansiranju Avon Life parfema.

Avon Life Colour kreirao je Kenzo Takada, a poseban master perfemista dodir dali su i dva najpoznatija svjetska kreatora parfema Frank Voelkl i Olivier Cresp. Kako je dizajn, kreacija i slikanje njegov život, Kenzo Takada odabirao je sastojke baš kao da radi na najnovijem slikarskom platnu. Rezultat je pozitivno iskustvo koje se temelji na Palette of Joy. Glavni odabrani sastojak u paleti sreće je magnolija koju nalazimo u oba mirisa, kako zbog svojih elegantnih latica tako i zbog bijele boje koja simbolizira kombinaciju svih boja. Cilj cjelokupne mirisne kompozicije bio je pronaći sastojke koji preko boja mogu pokazati emocije. Istaknute su tri dominantne boje i emocije: žuta, što donosi radost; crvena, jedna od najomiljenijih boja Kenza Takade, koja donosi strast i ljubav; zelena, što znači slobodan duh.

Jedna od mojih najvećih inspiracija oduvijek je snaga boja. Boje predstavljaju univerzalan jezik kojeg skoro svi prepoznajemo i razumijemo, a koji snažno djeluje i na ono kako se osjećamo. Svijet je prepun boja. Prekrasna saradnja s Avonom omogućila mi je da u mirisu uhvatim šareni duh pozitivnosti koji se krije u svima nama. Ovaj miris daje živahnu radosnu energiju koju svi toliko trebamo”,  kaže Kenzo Takada.

ZA NJU: Emocije poput jasnog sunčanog dana

Top note: Uzbudljivo otvaranje voćnih i cvjetnih tonova koji donose nijanse sjaja i i svjetlosti. Zrela, sočna kruška i suncem okupana malina plešu na koži oslobađajući oblak slatkoće. Elegantni rozi božur preuzima pažnju omatajući vrh mirisa lagano paprenim i blistavo mošusnim dodirom.

Srednje note: Srce mirisa otkriva čarobnu basmati rižu obloženu nizom višedimenzionalnih cvjetnih nota koje osvajaju osjetila. Meke bijele latice magnolije profinjenom elegancijom prianjaju oko nota baršunastog irisa.

Baza započinje svoj ples kako se u mirisu razvijaju živahne note šume. Senzualna sandalovina i kedrovina donose intenzivnu, ali nježnu toplinu, dok nota bijelog baršuna pluta na vrhu kože u mekoj, neodoljivoj teksturi.

ZA NJEGA: Svježa pozitivna energija toekom cijelog dana

Top note: citrusna kora limuna miješa se s divljim đumbirom stvarajući osvježavajuću začinsku notu koja donosi senzualnost. Magnolija oblaže vrh i ispušta svjež cvjetni osjećaj koji mirisu dozvoljava da se slobodno razvija na koži.

Srednje note: Zeleni miris zelenog čaja otapa se u voćnom djelovanju kruške kreirajući osjećaj energične ovisnosti. Smirujuća bijela kadulja balansira srce mirisa svojom toplom aromom.

Baza se počinje otvarati kako miris otkriva mušku siluetu kontrastnih aroma i šume. Drvene note donose intenzivnu, ali nježnu toplinu, dok vetiver lebdi na koži u mekoj neodoljivoj teksturi. Absolute mahovina hrasta otvara aspekt zavodljivosti i intrige u vječnoj senzualnoj igri mirisnih nota.

Najnovije mirisne kreacije Kenza Takade za Avon pronađite u prazničnoj Avon brošuri!

Avon Life Colour EDP za nju, 50 ml, 39,90

Avon Life Colour EDT za njega, 75 ml, 39,90.

Slike novih mirisa potražite na: https://photos.app.goo.gl/KBQdGh9kADYMwYuV6

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here