Izvučeni dobitnici prvog kruga nagradne igre ‘Zaigraj uz Sony’

Nagradna igra završava se 31. decembra 2018. godine, a svi kupci Sony Xperia mobitela koji su telefon kupili u poslovnicama BH Telecoma od 1. novembra 2018. godine učestvuju u finalnom izvlačenju koje će biti održano 10. januara 2019. godine.

144

Kompanija BH Telecom, zajedno sa ovlaštenim distributerom Sony mobilnih telefona, 1. novembra ove godine započela je prednovogodišnju nagradnu igru „Zaigraj uz Sony“, a koja se realizira na tržištu Federacije BiH.

Nagradni fond čine Sony televizori, Sony mobilni uređaji, te glavne nagrade:fantastično putovanje za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac i automobil Mazda CX-3, kao najvrijednija nagrada.

Danas su u prostorijama BH Telecoma izvučeni dobitnici prvog kruga nagradne igre, čiji su nagradni fond činili TV i mobilni uređaji Sony. Sretni dobitnici su:

  1. Mina Muhić, Ilidža, nagrada TV Sony model KD55XF7596BAEP
  2. Mirza Hrnjić, Maglaj, nagrada TV Sony model KD55XF7596BAEP
  3. Zlata Hajrić, Doboj, Mobilni telefon Sony Xperia XZ2
  4. Deni Isaković, Zenica, Mobilni telefon Sony Xperia XZ2

„Nagradna igra „Zaigraj uz Sony“  okončava se 31.decembra 2018. godine, a sve punoljetne osobe, koje kupe bilo koji od mobilnih telefona Sony Xperia u BH Telecomu u periodu od 1.novembra  do 31. decembra 2018. godine automatski postaju učesnici ove nagradne igre. Finalno izvlačenje bit će održano 10. januara 2019. godine, kada će pored TV i mobilnih uređaja biti dodijeljene i glavne nagrade, a to je putovanje za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac od 1,000.00 KM, te automobil Mazda CX3 kojeg svi posjetioci Sarajeva mogu vidjeti izloženog na trgu ispred SCC-a“, saopćeno je iz BH Telecoma.

Pravila nagradne igre objavljena su 1. novembra 2018. godine u dnevnim novinama, a dostupna sui na web stranici BH Telecoma.Ponudu Sony Xperia telefona možete pogledati na ovom linku.

Na web stranici također su objavljena imena sretnih dobitnika prvog kruga, a tu ćebiti objavljena i imena sretnih dobitnika finalnogkrugaove nagradne igre.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here