Poznati nutricionist Apollonas Goergios Kapsalis gostuje u Mostaru

Goergios Kapsalis podijelit će s publikom svoja saznanja o prazničnoj trpezi i zdravoj ishrani, izradi slatkiša bez šećera, upotrebi zdravih organskih proizvoda, te sticanju zdravih navika

193

Sarajevski Kiseljak, pokrovitelj je predavanja „Revolucija Zdravlja – Let’s heal the holidays!“koji će se održati 8.decembra  u Mostaru, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosaca.

Organizator događanja je Udruženje Vedrina i ovom prilikom će ugostiti poznatog nutricionostu Apollonasa Goergiosa Kapsalisa koji će govoriti o Low-Carb pristupu ishrane.

Goergios Kapsalis podijelit će s publikom svoja saznanja o prazničnoj trpezi i zdravoj ishrani, izradi slatkiša bez šećera, upotrebi zdravih organskih proizvoda, te sticanju zdravih navika. Dodatni naglasak stavit će na ishranu sportaša, djece, pojedinih stanja i bolesti, koje pogađaju suvremenog čovjeka. Događaj donosi dosta zabave, uz mnoštvo praktičnih primjera i degustacija koji će sigurno doprinjeti kvaliteti praznične trpeze. Sarajevski Kiseljak sa zadovoljstvom podržava predavanje jer je kao prirodna mineralna voda  idealan izbor kada biramo zdravi pristup ishrani. To znači da njegovom konzumacijom unosimo minerale koji utječu na povećanje nutritivne vrijednosti obroka, a ne unosimo dodatne kalorije.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here