Ulaganjem u mlade talentovane ljude, koji svoj profesionalni put tek treba da grade, kompanija m:tel vidi kao svojevrstan garant za bolju budućnost cijelog društva i društvene zajednice.

Putem programa stipendiranja najboljih studenata elektrotehničkih fakulteta u BiH, m:tel je do sada obezbijedio podršku za više od 180 studenata, a i ove godine će putem konkursa koji je raspisan u novembru mjesecu, izabrati nove stipendiste.

Ovo je deveta godina zaredom kako ova kompanija dodjeljuje stipendije studentima koji se obrazuju na navedenim fakultetima, a konkursom su obuhvaćeni studenti treće i četvrte godine, kao i apsolventi prvog ciklusa studija elektrotehničkih fakulteta u Banja Luci i Istočnom Sarajevu, kao i studenti Fakulteta elektrotehnike u Tuzli.

Konkurs ostaje otvoren do 5. decembra ove godine, a izabrani studenti će, poput svojih kolega iz prethodnih generacija, dobijati mjesečnu novčanu naknadu u iznosu od 300 KM.

Takođe, važno je naglasiti da od samog početka dodjeljivanja stipendija, m:tel ovim mladim ljudima nudi i dodatnu podršku u vidu mogućnosti obavljanja prakse u kompaniji u trajanju od mjesec dana, bez ikakvih dodatnih troškova boravka u Banja Luci. Svakako, svaki student bira oblast koja ga interesuje, pa mu se na osnovu toga dodjeljuje mentor, ali i pristup najnovijim tehnologijama, kao i svim drugim poslovnim procesima za koje student pokaže interesovanje.

Upravo ovaj segment stipendiranja, jedinstven je i m:tel-ovim stipendistima predstavlja iskustvo od neprocjenjivog značaja za njihov budući profesionalni razvoj.

O ovogodišnjem konkursu za stipendiste koji je raspisala kompanija m:tel, informišite se na stranici www.mtel.ba

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here