Tokom opuštenog druženja, koje je kompanija Avon organizovala 15.11.2018. u Sarajevu, uručena je prva nagrada velike Avon lutrije za Avon Članove Kluba koja je organizovana povodom proslave 15 godina postojanja ove kompanije u Bosni i Hercegovini.

Posljednjih 15 godina, Avon Cosmetics BiH ženama u Bosni i Hercegovini ne samo da nudi visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama, nego pruža i mogućnost dodatnog prihoda kako bi ostvarile ekonomsku nezavisnost i poboljšale svoje živote.

Kompanija sa preko šest miliona Članova Kluba širom svijeta, koja je počela sa radom u Bosni i Hercegovini 2003. godine, ove godine je kroz brojne aktivnosti proslavila svojih 15 godina postojanja u našoj zemlji.

Ove godine smo organizovali niz posebnih aktivnosti povodom 15 godina postojanja kompanije u Bosni i Hercegovini, a najveća od njih je svakako i naša velika Avon lutrija za Avon Članove Kluba u Bosni i Hercegovini”, ističe Damir Harmandić, direktor prodaje kompanije Avon u Bosni i Hercegovini.

Naši dragi Avon Članovi Kluba su zaista naša najveća snaga i zato smo odlučili da ova nagradna igra bude samo za njih. Tako su svi Avon Članovi mogli da ispunjenjem posebnih uslova prikupljaju vaučere i učestvuju u izvlačenju vrijednog fonda nagrada. Između 33.500 vaučera koliko ih je učestvovalo u izvlačenju metodom slučajnog odabira izvučeni su dobitnici brojnih nagrada poput luksuznog seta koji čine Avon torba i novi Avon Life Color by Kenzo Takada parfem, vaučera za kupovinu, tableta i pametnih telefona. Glavna nagrada je bila automobil Suzuki Ignis koji danas dodjeljujemo našoj sretnoj dobitnici.“ navodi Šejla Korjenić, PR specijalista kompanije Avon u Bosni i Hercegovini.

U velikom broju Avon Članova Kluba koji su učestvovali u izvlačenju najviše sreće je imala mlada majka iz Novog Travnika, dobitnica automobila Suzuki Ignis Ramiza Gazić.

Ovo je za mene bilo jedno veliko iznenađenje i još sam pod utiscima. Ovim putem se želim zahvaliti kompaniji Avon, ne samo na ovoj nagradi nego i svemu što nam kao Avon Članovima Kluba nude. Drago mi je što sam dio ove velike kompanije i zone 008 i nadam se da ćemo još mnogo godina zajedno surađivati. Biti Avon Član Kluba je nešto divno i zaista bih preporučila svima da postanu dio Avon porodice.” Ovo je samo dokaz da je Avon zaista više od ljepote! izjavila je dobitnica glavne nagrade Suzuki Ignis automobila Ramiza Gazić.

Avon je kompanija koja nudi mnogo toga, od ekonomske samostalnosti, učešća u brojnim društvenoodgovornim projektima, osvajanja brojnih nagrada kao i druženja i putovanja, pa sve do ostvarivanja sna poput ovog danas. Drago nam je da ispunjavamo snove ženama širom Bosne i Hercegovine i to već 15 godina.kazala je Šejla Korjenić.

Sretni smo što 15 godina imamo podršku i povjerenje naših dragih korisnika. Ponosni smo na godine iza nas i na sve ono što kompaniju Avon izdvaja od drugih. Posebno smo ponosni na naše drage Avon Članove Kluba, sretni smo što imamo tako veliku porodicu ljubitelja Avon proizvoda koji su sa nama sve ove godine. Hvala im na povjerenju i podršci i svima još jednom čestitam 15 godina postojanja Avon kompanije u Bosni i Hercegovini.” poručio je za kraj Harmandić.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here