U prepoznatljivom duhu transparentnosti, Dacia ponovo oduševljava ponudom kojom kupac može biti rahat poput lokuma. Gradski model Sandero uz svoj privlačni dizajn sada nudi i potpunu opremu po nenadmašnoj cijeni od 17.450 KM.

Birate li Daciju za svoj novi automobil, možete biti potpuno sigurni da vozite kvalitetan i pouzdan četverotočkaš velikodušne opreme i transparentnih troškova. Dacia uz poslovičnu politiku robusnih i trajnih automobila, opremljenih pouzdanom tehologijom i bez suvišnih detalja koji kupci u potpunosti ne razumiju, uvijek ima novu magiju za kupce novih automobila koji biraju razumom.

Nakon decenije na tržištu, gradski model Sandero jednako kao i prvog dana oduševljava svježim i privlačnim dizajnom, kompaktnim dimenzijama i udobnošću većih limuzina. Sada u akcijskoj ponudi Sandero iznova oduševljava sa svojom potpunom opremom prilagođenom za kupce koji žele najviše od automobila po razumnoj vrijednosti.

Sandero Essential uz klima uređaj, prednje i bočne zračne jastuke, sistem pomoći u vožnji na uzbrdici (HSA), pomoć protiv proklizavanja pogonskih točkova (ASR) i kontrole stabilnosti vozila (ESP), indikator pritiska u gumama, daljinsko zaključavanje, električne podizače stakala i LED dnevna svjetla, za potpuniji dojam i udobnost u vožnji daruje dodatne opcije poput kvalitetnijeg radio,CD, MP3, Bluetooth, USB uređaja i prednjih maglenki.

Cijena od 17.450 KM ovako opremljenog modela ostaje u granicama racionalnog te ujedno zadovoljava potrebe i želje kupaca koji dobivaju novi automobil sa garancijom od 3 godine ili 100.000 km. Prilagođeni i niski troškovi održavanja unutar i nakon prestanka tvorničke garancije, te 100-postotna mobilnost u vidu zamjenskog vozila nemaju pravu alternativu na tržištu zbog čega se Sandero nameće kao mudar i krajnje razuman izbor.

Ponuda važi za određeni broj vozila, te uključuje mogućnost zamjene po sistemu ‘’staro za novo’’, bez obzira na marku i tip starog vozila. Detaljne informacije su dostupne u mreži Dacia koncesionara, na Dacia webu www.dacia.ba ili pozivom na besplatni info broj 0800 88 88 0.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here