U čarobnoj bašti sarajevskog restorana Libertas, jučer je upriličena prezentacija kolekcije jesen­/zima trgovinskih kompanija Astra i Borovo pod nazivom „Runway – new collection 2018“. Ovaj događaj se već tradicionalno održava s ciljem upoznavanja javnosti sa trendovima svjetskih modnih i dizajnerskih kuća.

U posebnom svjetlu predstavljena je najnovija kolekcija modne kuće MaxMara i njenih brandova: Weekend, Studio i SpxMax Code, gdje se posjetiocima obratio predstavnik MaxMara grupacije Giacomo Bertolini, koji je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo u saradnji sa ovim uspješnim bosanskohercegovačkim partnerom, te izrazio namjeru nastavka i proširenja saradnje u budućnosti.

Posjetioci su,  imali priliku da vide najnovije trendove iz svijeta mode, velikih svjetskih imena: MaxMara Weekend, Studio, SpxMax Code, Boss, Hugo, Pennyblack, Max&Co., Escada, Twinset, Pinko, LIU·JO, Guess, Guess by Marciano, Sisley i Desigual, koje je uspješna grupacija Astra i Borovo na velika vrata uvela na bosanskohercegovačko tržište. Organizator je  u prezentaciji „Runway – new collection 2018“ posebnu pažnju posvetio na prirodnim materijalima, fantastičnim spojevima boja, tekstura, dezena i krojeva, koji su ove sezone preplavili modnu scenu, a koje bosanskohercegovački kupci mogu pronaći u specijaliziranim trgovinama grupacije Astra i Borovo.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here