Četvrta po redu najveća multivendorska konferencija Tech Hosted by LANACO počinje u ponedjeljak, 15.10.2018. godine i trajaće sve do petka, 19.10.2018. godine.

Svečano otvaranje konferencije je u ponedjeljak, 15.10.2018. godine sa početkom u 09:00 časova u LANACO Tehnološkom centru, na adresi Veljka Mlađenovića bb (Poslovna zona Incel), Banja Luka.

Posjetioci će za vrijeme trajanja konferencije slušati o aktuelnostima iz oblasti Big Data, IoT, GDPR, E-government, Security, te brojnim drugim novitetima koje donose svjetski IT lideri i tehnološki stručnjaci kao što su: Microsoft, Oracle, Kaspersky, Samsung, Lenovo i brojni drugi.

Prvi dan konferencije, u okviru panel diskusije, govoriće se o blockchain-u i kriptovalutama i njihovom realnom ekonomskom uticaju. Eksperti iz ove oblasti govoriće o svojim dosadašnjim iskustvima i predviđanjima ove tehnologije u budućnosti, te načinima prihvatanja ovog globalnog megatrenda.

Tech Hosted by LANACO u periodu od pet dana će biti mjesto susreta aktuelnih i ambicioznih IT stručnjaka, preduzetnika, vlasnika preduzeća, razvojnih menadžera i tehnoloških stručnjaka koji su zainteresovani za poboljšanje svog poslovanja kroz prihvatanje benefita digitalne transformacije. Poslednji dan Konferencije je posvećen predstavnicima akademske zajednice i studentima, gdje će se uz prisustvo profesora, asistenata, IT ekperata i mladih inovatora iz Bosne i Hercegovine, govoriti o savremenim trendovima u vremenu digitalne transformacije.

Tech Hosted by LANACO je za kratko vrijeme postala najveća multivendorska IT konferencija u Bosni i Hercegovini, te izvrsna prilika za razmjenu znanja i iskustava.

 

Detaljnije o programu možete da pogledate na: www.techhosted.ba .

 

 

 

 

 

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here