U Konzum prodavnicama u BiH od sada je dostupna ekskluzivna ponuda malih kućanskih aparata njemačkog brenda Telefunken iza kojeg stoji više od 100 godina duga tradicije. Novo u ponudi na Konzumovim odjelima tehnike je široka ponuda različitih Telefunken malih kućanskih aparata odličnog kvaliteta i modernog dizajna. Poštujući osjetljivost kupaca na cijene, Konzum je već pri prvom predstavljanju ovog asortimana ponudio akcijske cijene proizvoda.

„Konzum je u stalnoj potrazi za novitetima koji će odgovoriti zahtjevima kupaca kada je riječ o kvalitetu, dugoročnoj upotrebi i isplativosti.  Smatramo da je važno uvoditi nove proizvode, ali da oni ujedno budu cjenovno prihvatljivi za većinu naših kupaca. Tako smo među kupcima napravili mini istraživanje i u skladu s inputima koje smo direktno od njih dobili odabrali Telefunken kao najadekvatnijeg proizvođača koji sa sigurnošću može odgovoriti očekivanjima kupaca.  Veliki je izbor različitih Telefunken proizvoda koji će osvježiti ponudu na našim odjelima tehnike, te vjerujemo da će većina naših redovnih kupaca, ali i onih koji će nas tek posjetiti, biti veoma zadovoljni.  Također želim istaći da je u našim  prodavnicama  dostupan i novi atraktivan asortiman neprehrambenih proizvoda za  uređenje doma, asortiman posuđa i kućanskih pomagala, te veliki izbor igračaka. U narednom periodu ćemo nastaviti  sa uvođenjem novitetata  i tako dodatno obogatiti asortiman Konzum prodavnica“,  izjavila je Selma Ovčina, PR manager Konzuma BiH.

Ponuda Telefunken malih kućanskih aparata kao i novog asortimana proizvoda za kućanstvo dostupna je već od danas u svim većim Konzum prodavnica, a snižene cijene vrijedit će do 17.10.2018. godine.

 

 

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here