Brčanska fabrika za proizvodnju jestivog ulja BIMAL ponovo je na prvom mjestu rang liste za industrijsku granu proizvodnja prehrambenih proizvoda u Bosni i Hercegovini. Na svečanosti u okviru projekta „100 najvećih u BiH“ kompaniji BIMAL je dodijeljena nagrada za „1. mjesto u djelatnosti proizvodnja prehrambenih proizvoda u 2017. godini“ čime je BIMAL treću godinu zaredom lider u ovoj kategoriji.

„Ulaganje u proizvodnju kompanije BIMAL zapravo je ulaganje u privredu Bosne i Hercegovine, a ponos koji osjećamo što smo već tri godine zaredom prvi po proizvodnji prehrambenih proizvoda na domaćem tržištu samo potvrđuje da je naša poslovna strategija uspostavila model uspješnog poslovanja“ rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacije STUDEN Holdinga u čijem sastavu posluje i kompanija BIMAL.

Pucar je dodala i da danas možemo reći da su rezultati fabrike za proizvodnju jestivog ulja BIMAL, koja je jedan od nosilaca razvoja prehrambene industrije naše zemlje, pokazatelji vrijednog i kontinuiranog rada koji stvara pozitivno radno okruženje, zbog čega su pored lidera u proizvodnji prehrambenih proizvoda, ove godine ponijeli i titulu najpoželjnijeg poslodavca.

Zahvaljujući Poslovnim novinama i projektu „100 najvećih u BiH“ stvorena je tradicija predstavljanja pozitivnih poslovnih priča i mjesto jedinstvene baze podataka o bilansu uspjeha domaćih kompanija, što je dragocjenost za poslovni svijet i privlačenje novih investicija.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here