U prvom krugu nagradne igre, za korisnike Addiko Debit Mastercard kartice, koji je završen 30.8. izvučeno je ukupno šest dobitnika. Najsretnije su bili Vera Zorić iz Novog Travnika i Milijana Kos iz Banja Luke, koje su osvojile poklon bon u vrijednosti od 3.000 KM. Poklon bonovima od 2.000 KM nagrađene su Lidija Krstanović i Ljiljana Kojić, dok su Mirzeta Vugdalić i Miroslav Kremenović osvojili poklon bon u vrijednosti od 1.000 KM.

“Posebno me raduje činjenica da su dobitnici nagrada dugogodišnji klijenti naše banke i da su baš oni, kao korisnici naše mirisne platne kartice, osvojili ove vrijedne nagrade” izjavila je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Kako bi učestvovali u nagradnoj igri, korisnici Addiko Debit Mastercard kartice su tokom augusta trebali napravili minimalno jednu transakciju u vrijednosti od 10 KM. Drugi krug nagradne igre traje do 30.09.2018, a bit će, kao i u prvom krugu, podijeljeni poklon bonovi u vrijednosti 3.000, 2.000 i 1.000 KM.

“Pozivam korisnike Addiko Debit Mastercard kartice da i tokom septembra koriste našu jedinstvenu karticu, jer veći broj transakcija nosi i veću šansu za osvajanje ovih atraktivnih nagrada”, rekao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Addiko Debit Mastercard kartica, osim beskontaknog plaćanja, privlačnog mirisa jagode te jedinstvenog vertikalnog dizajna, garantuje i sigurnu online kupovinu, obzirom da je implementiran koncept Addiko sigurne kupovine zasnovane na 3D Secure code-u.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here