Sistem za automatsko multilateralno prebijanje dugova i potraživanja koje je zakonski i knjigovodstveno potpuno ispravno je nešto što su privrednici dugo čekali kako bi mogli ubrzati naplatu, poboljšati svoju likvidnost, očistiti bilanse, povećati kreditnu sposobnost i riješiti se dospjelih potraživanja i obaveza koja opterećuju njihovo poslovanje.

Nakon odličnog početka rada i velikog broja registrovanih korisnika, KompEx.ba je odlučio da još jednim korakom izađe u susret bh. privrednicima i ponudi potpuno besplatno korištenje sistema do kraja 2018. godine kako bi bili u mogućnosti da iskoriste sve prednosti ovog sistema prije završnih godišnjih obračuna.

Podsjetimo, KompEx.ba je potpuno automatizovan on-line sistem gdje svi privredni subjekti na cijeloj teritoriji BiH mogu unijeti svoja potraživanja i zatvoriti ih svojim dugovanjima. Sistem radi 24/7, a korisnici mogu pristupiti sistemu u bilo koje doba dana ili sedmice, unijeti ili ažurirati svoje podatke koji trenutno postaju aktivni, a samim tim sistem ih koristi odmah po unosu.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here