Tražite li novi telefon, m:tel vam iz svoje bogate ponude uređaja preporučuje dva odlična modela, Alcatel 3C i Nokia 6.1.

Alcatel 3C je zanimljiv svima koji žele telefon se velikim ekranom, jer je na HD ekranu veličine od čak šest inča pravo uživanje pregledati slike, surfovati ili čitati.

Fotografije uslikane ovim telefonom lako ćete podijeliti na društvenim mrežama, jer je njihovo postavljanje brzo i lako.

Alcatel 3C ima elegantan slim dizajn, uređaj je blago zakrivljen i odlično leži u ruci a uz ovaj telefon dobićete i masku.

Nokia 6.1 je kvalitetan telefon, koji će vam probuditi nostalgiju, ali koji će vam pružiti i sjajne performance.

Nokia 6.1 je telefon na koji se možete osloniti, tu je solo rear kamera od 16 MP, prednja kamera od 8 MP, mogućnost snimanja u 4K rezoluciji, dugotrajna baterija i odlične tehničke specifikacije za fluidan rad i sa zahtjevnim aplikacijama.

Ukoliko do kraja novembra ove godine putem m:tel Webshop-a kupite Alcatel 3C uz tarifne modele Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+ ili kupite Nokia 6.1 uz tarifni model Pretplata: L+ dobićete UniCredit mastercard poklon karticu sa novčanim iznosom od 100 KM.

Uživajte u Web narudžbama, ponudama i odličnim telefonima iz ponude kompanije m:tel.

Za više informacija pozovite kontakt centar 0800 50 000, a za web narudžbe posjetite www.mtel.ba.

 

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here