UPOZNAJTE BIG & EXTREME VOLUME MASKARU, S EKSKLUZIVNOM FORMULOM KOJA PRODUŽAVA TREPAVICE

Žene će se iznenada zaustavljati - jer senzualan pogled uz duge i neodoljive trepavice ne može proći nezapaženo!

735

mark. Big & Extreme Volume maskara je jedinstvena i moćna formula, sa sastojcima koji korisnici omogućavaju da uistinu doživi moć ekstremnih trepavica. Ekskluzivna Elastovolumeric FormulaTM trepavicama daje dvostruko više rastezljivosti i elastičnosti*, za upečatljiv pogled. Profesionalna kvaliteta bez prekomjerne cijene. (7,90)

Ekskluzivna tehnologija proteže se i izvan same formule. Mark. Big & Extreme Volume maskara na tržište također donosi Avonovu prvu ikad Lash Extender četkicu, koja savršeno prianja i obavija svaku pojedinu trepavicu. Za razliku od ostalih proizvoda na tržištu, ova četkica s jedinstvenom formulom bez vlakana produžava trepavice izvan svojih prirodnih krajeva, bez nakupljanja i grudvica. Rezultat? Proširenje dužine trepavica i do 54%. Vidljivo pojačane, duge i pune trepavice stvaraju dramatičan i primjetan pogled, pomažući ženama da se osjete samosvjesno i ostave trag u svom danu. #makeyourmark.

 

Big & Extreme Volume maskara dio je Avonove mark. make-up linije. . Mark. brend inspirisan je umjetničkim djelovanjem, fokusira se na samoizražavanje i individualnost. Mark. nudi niz visokokvalitetnih, inovativnih proizvoda koji ženama omogućavaju učestvovanje u snazi i ljepoti kreativnosti. Portfolio nudi opsežan, suvremen asortiman make-up proizvoda s više od 50 nijansi boja lakova za nokte, više od 30 nijansi ruževa za usne za usne i nijansama podloga kako bi odgovarale potrebama svake žene. Svaki je proizvod osmišljen kako bi ženama pomogao da stvaraju visokoučinkovite look-ove koji traju.

 

* u usporedbi s tradicionalnim maskarama koja sadrže vlakna

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here