Vrhunski tretman i fiksni troškovi održavanja Renault vozila u garanciji

I novo vozilo treba brigu i stručan tretman kako bi besprijekorno funkcionisalo dugi niz godina. Renaultova bogata mreža servisa uz minimum klijentovog napora brine da vozilo, uz vrhunski tretman, originalne dijelove i nikad povoljnije održavanje s fiksnim troškovima, besprijekorno funkcioniše godinama i nakon isteka garancije.

333

Potpuna sigurnost i bezbrižnost pri kupovini novog Renault automobila je osigurana jer iza takve investicije stoji stručno, brzo, pouzdano i nikad povoljnije održavanje sa fiksnim troškovima. Educirani serviseri, isključivo originalni dijelovi i maziva, sa bogatim lagerom i cijenama prilagođenim bh. standardima, pobrinut će se da svaki Renault izgleda jednako dobro od prvog do zadnjeg dana trajanja garancije, pa čak i nakon njenog isteka. Kvaliteta usluge je zagarantovana cijeli period proveden u servisu, a elektronsko bilježenje i praćenje zahvata na vozilu garantuje očuvanje izvornih karakteristika i zadržavanje veće prodajne vrijednosti.

 

Renaultova prodajno-servisna mreža osigurava klijentu da uvijek u blizini ima dostupan kvalitetan servis koji će brinuti o njegovoj investiciji, bilo da se radi o redovnom servisu ili nekom većem zahvatu. Strateška raširenost servisne mreže na teritoriju cijele BiH obuhvata deset koncesionara: AK Union / Banja Luka, Guma M / Mostar, Guma M / Sarajevo, Guma M / Tuzla, Autocentar Ovnak / Vitez, Autocentar Beganović / Zenica, AK Matijević / Široki Brijeg, Autocentar Zeko / Odžak, AK Halilović / Sarajevo i Timko 3 / Bijeljina.

 

S druge strane, proces održavanja je pojednostavljen i ubrzan, s obzirom da kupcima koji hronično pate od nedostatka vremena na raspolaganju je online narudžba u servis, a cijeli proces je izuzetno jednostavan i efikasan. Stoga svaki vlasnik novog Renault automobila bezuvjetno uživa u čistoj bezbrižnosti cijelo vrijeme trajanja garancijskog perioda, pa čak i mnogo duže poslije njenog isteka s preporučljivim visokokvalitetnim zamjenskim Motrio programom.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here