Kompanija FIS Vitez obradovala je Narodnu kuhinju Stari Grad vrijednom donacijom i to povodom predstojećeg Kurban-bajrama. U kuhinju je u petak stigla velika količina prehrambenih namirnica, svega što je u ovom trenutku bilo potrebno kuhinji i njenim korisnicima.

Upravnica kuhinje Zilha Šeta zahvalila se na ovoj pomoći, kazavši kako će ona dobro doći za 1023 korisnika.

“Ranije smo se dogovorili šta nam je u ovom trenutku najpotrebnije tako da smo u ovoj donaciji dobili zaista raznovrsne artikle, zahvaljujući kojima ćemo moći obradovati korisnike za Bajram. Od firme FIS Vitez već godinama imamo pomoć, uvijek nas se sjete i obraduju vrijednim donacijama i na tome im se puno zahvaljujem. Sigurno dva puta godišnje nam pošalju veliku donaciju”, kazala je Šeta.

Voditeljica marketinga firme FIS Vitez Dijana Brkan kazala je da FIS kao društveno odgovorna kompanija izdvaja značajna finansijska sredstva kao pomoć u radu raznih humanitarnih organizacija na području cijele BiH.

“Itekako smo svjesni svoje društvene odgovornosti i trenutka u kojem živimo kada je puno naših građana u stanju socijalne potrebe. Zato smo ovdje da doniramo prehrambene artikle Narodnoj kuhinji Stari Grad. Nadamo se da će biti od pomoći u radu kuhinje i na korist i zadovoljstvo njenim korisnicima”, istaknula je Brkan.

Vrijednost donirane robe iznosi oko 10.000 KM.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here