Prodavnicu Desigual otvorila je kompanija Astra d.o.o, dio jedne od najstarijih i najvećih grupacija u BiH, koju čine Proeksim, Astra i Borovo, a upravo njihovim posredstvom su ranije stigli i ostali veliki svjetski brendovi, kao što je Escada, Hugo Boss, Pinko, Armani, Max Mara, Max&Co, MaxMara Weekend, Liu Jo, Guess, Sisley, Penny Black, Geox, Imac, Twinset i Formentini.

Desigual je osnovan sada već prilično davne 1984. na Ibizi, a danas, 34 godine kasnije, je među omiljenim urbanim brendovima u svijetu. Karakteristike Desiguala su asimetrični krojevi, jarke boje, upečatljiv print i naizgled nespojivi uzorci, koji u konačnici izgledaju izuzetno atraktivno. Danas je njegovo sjedište u Barseloni, a prisutan je u skoro 90 zemalja širom svijeta. Brend je apsolutno jedinstven i nemoguće ga je zamijeniti s nekim drugim. Filozofija Desiguala se, kako kažu, temelji na pozitivnosti, toleranciji, raznovrsnosti i zabavi. Svake sezone dizajnerski tim Desiguala, koji broji čak 25 dizajnera, priprema kolekcije od preko 1000 artikala, jedinstvenog koncepta. Za razliku od mnogih drugih brendova, Desigualov urbani dizajn, prirodni materijali i neobični krojevi ne prave kompromis između modernog i udobnog: vrlo vješto udovoljava istovremeno i jednom i drugom.

Pored nove kolekcije odjeće za jesen i zimu 2018, u prvom bh. Monoshopu Desiguala kupci će pronaći i ostale članove ove urbane španske modne kuće, poput cipela, vrlo zanimljivih torbi, s kojima nikako ne možete proći neprimijećeno, i ostalih asesoara iz najnovije kolekcije.

“Enterijer prodavnice je uređen u saradnji s arhitektama i dizajnerima Desiguala i atraktivnošću ne odstupa od njihovih prodajnih mjesta bilo gdje u svijetu. Odlična lokacija u samom centru grada i neposrednoj blizini Ferhadije, glavne šetališne gradske zone i parkinga, kupcima će osigurati ugodan i nadasve zabavan shopping, a zabava je definitivno sinonim za Desigual. Raduje nas što smo, konačno, na velika vrata uveli dugo očekivani Desigual u Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu”, saopšteno je iz Astre d.o.o.

Svi kupci novog monoshopa od 17 pa do 24 sata su nagrađeni popustima na novu kolekciju, a sve zvanice, posjetioci i prolaznici odličnom zabavom u Desigualovom stilu, uz sangriju, šampanjac i tapas, koja je trajala do ponoći.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here