Firma Ecos iz Viteza obilježila je 20 godina postojanja, rasta, razvoja i uspješnog poslovanja. Ecos ima 130 uposlenih koji prave čak 58 miliona KM prometa i godišnje, kroz PDV, u budžet uplaćuju 6,5 miliona KM.

“Ma mi smo kao jedna velika porodica, a naša je prednost što smo mogli birati svoje uposlenike i izabrali smo vrijedne, poštene i stručne ljude” kazao je za Vitez.info Anto Rajković.

Ecos je osnovan 1998. godine, a poznat je po proizvodnji fleksibilnih cijevi, a brojni certifikati i međunarodna priznanja dokaz su vrhunske kvalitete što je i vrijedna „ulaznica“ na brojna tržišta, uz BiH, Crnu Goru, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Makedoniju, Italiju, Austriju…

I po stručnim ocjenama i priznanjima, ali i broju proizvedenih komada, Ecos je vodeći proizvođač fleksibilnih cijevi na prostoru Balkana. I danas Ecos proizvodi više od 1,2 miliona fleksibilnih cijevi, raznih promjera i dužina.

Uz to, Ecos se vrlo uspješno bavi maloprodajom i veleprodajom robe iz programa kupaonica, grijanja i hlađenja. Trenutno imaju više od 300 ugovorenih veleprodajnih kupaca u BiH kojima se roba sedmično besplatno dostavlja na adrese, a ujedno uspostavljena je i razgranata servisna mreža u čak 30 bosanskohercegovačkih gradova.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here