Sparkasse

U susret godišnjim odmorima iz Sparkasse Bank dd BiH napominju na pogodnosti zakupa sefova banke, ali i korištenja elektronskih servisa sa kojim uvijek imate uvid u vaše finansije bez obzira gdje se nalazite.

„Naši sefovi namjenjeni su čuvanju, periodičnom ili trajnom, svih dragocjenosti naših klijenata. Pogodni su za čuvanje dokumenata, ključeva, vrijednosnih papira, nakita i sl. Korištenjem usluge zakupa sefa naši klijenti se mogu u potpunosti prepustiti uživanju u odmoru, znajući da su njima važne stvari na sigurnom“, izjavio je Ahmed Karić, direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.

Sparkasse Bank garantuje potpunu diskreciju, i pouzdanost , a sefovi su prilagođeni različitim potrebama klijenata te je u ponudi pet različitih veličina. Svaki je moguće zakupiti u skladu sa željama i potrebama klijenata banke. Cijene zakupa sefova kreću se već od 10 KM za mjesec dana.

Osim što osigurava sigurnost dragocjenosti svojim klijentima, Sparkasse Bank potrudila se biti stalno uz svoje klijente, bez obzira da li se nalaze na odmoru, poslovnom putu ili jednostavno žele izbjeći čekanje u redovima.

Za tu svrhu klijenti Sparkasse Bank na raspolaganju imaju elektronske servise, netBanking i mBanking, sa kojima se jednostavno i znatno povoljnije mogu obavljati finansijske transakcije i imati uvid u stanje svojih računa, bez obzira gdje se nalaze. Ovo je siguran, brz i isplativ način finansijskog poslovanja koji nudi značajnu mogućnost uštede novca obzirom da su transakcijske naknade prilikom plaćanja na ovaj način niže i do 80 posto u odnosu na platni promet na šalteru banke.

Uz to, mBanking aplikacija nudi i funkciju „slikaj&plati”, jedinstvenu na tržištu, koja omogućuje plaćanje režijskih računa na osnovu fotografije računa. Uz ovu funkcionalnost, dovoljno je samo telefonom fotografisati račun, a platni nalog se automatski popunjava te prosljeđuje na plaćanje.

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here