Već smo navikli da nas m:tel uvijek počasti novim atraktivnim ponudama, ali i velikim izborom svojih usluga.

Tako smo ovog puta odlučili da vam predstavimo šta to m:tel nudi svima onima koji se odluče za kvalitetan start uz Dopuna prepaid pakete.

Standardni Dopuna:Start paket koji je već uveliko poznat svima jeste onaj koji je moguće kupiti na svim mjestima označenim m:tel Dopuna zastavicama. U ovom paketu koji košta četiri KM korisnik dobija bonus od 4 KM na računu za komunikaciju – slanje sms-ova, mobilni internet, razgovore.

Pored standardnog paketa, tu je i promo Dopuna:Start paket po istoj cijeni od 4 KM, ali sa bonusom od 500 MB mobilnog interneta i 2 KM na računu. Ovaj paket također se može nabaviti na svim kioscima širom BiH i to u promo periodu do kraja avgusta 2018. godine.

Pored ovih, postoje i posebno kreirani Dopuna:Start paketi za turiste. Za ove korisnike uvijek je najvažnije da su na netu, pa je m:tel zato kreirao dva različita paketa sa mobilnim internetom i to: Dopuna:Start 4 GB po cijeni od četiri KM i Dopuna:Start 10 GB po cijeni od 10 KM.

Bonus mobilni internet koji se dobije u ovim startnim Dopuna paketima vrijedi od 7 do 15 dana, od dana aktivacije, u zavisnosti od kupljenog paketa. Nakon što potrošite bonus ili nakon isteka perioda važenja bonusa, u skladu sa vašim potrebama mobilni internet možete nastaviti da koristite ukoliko aktivirate neku od tarifnih opcija pozivom koda *100#.

 

 

 

 

 

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here