U Privrednoj komori Republike Srpske u Banja Luci je 11.07.2018. godine, u organizaciji Granskog udruženja za informaciono-komunikacione tehnologije (ICT) i kompanije m:tel održana prezentacija i radionica na temu „Cloud servisi za efikasnije poslovanje”, koja je namijenjena svim poslovnim subjektima, javnim institucijama i organizacijama, privatnim kompanijama, start-up preduzećima kao i zainteresovanim pojedincima.

U ime kompanije m:tel, prisutne je pozdravio direktor Funkcije informacionih tehnologija Zoran Bugarski, koji je tom prilikom naglasio da m:tel konstantno i predano investira u tehnologiju, ljude i znanje, kao i da je to iskusna kompanija koja sluša potrebe svojih korisnika.

„Mi smo vrlo temeljni i probirljivi po pitanju svih novih servisa koje uvodimo. Servisi koje danas predstavljamo su došli upravo kao odgovor na zahtjeve tržišta i naših klijenata“, rekao je Bugarski i dodao da m:tel svoje usluge uglavnom vodi u dva strateška pravca. „Prvi pravac predstavljaju servisi zasnovani na svjetski priznatim rješenjima vodećih svjetskih tehnoloških kompanija poput Microsoft-a, Huawei-ja, Fortinet-a, Dell/EMC-ja… Pored njih, u pregovorima smo i sa inovatorima i preduzetnicima koji nude interesantne servise lokalnog karaktera, a koji rješavaju neki specifičan problem na prostorima Republike Srpske ili BiH“, naglasio je Bugarski.   

Takođe, IT stručnjaci iz kompanije m:tel Srđan Bundalo i Zlatko Babić, ovom prilikom su na najbolji način predstavili ponudu kompanije, koja kao dio regionalne telekomunikacione grupe, omogućava pouzdano poslovanje uz efikasnije poslovne procese, mobilnost aplikacija i  kompletnog IT sistema uz odgovarajuću podršku, najveće brzine pristupa internetu i progresivno praćenje mobilnih protokola prenosa podataka. Ova prezentacija je izazvala veliku pažnju poslovne zajednice.

 

IZVORbusiness magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here