Glaso smartvoda (Glaceau smartwater), destilovana voda sa dodanim elektrolitima još uvijek neće doći na tržište Bosne i Hercegovine, potvrdila je u izjavi za Business Magazine, Maja Frković– rukovoditelj Službe za vanjsku komunikaciju – poslovna jedinica Adria Hrvatska.

Coca-Cola HBC Magyarorszag će u narednom periodu uložit 5.5 miliona eura u proširenje pogona za mineralnu vodu u Zalasentgrotu, u zapadnoj Mađarskoj, o čemu je medije izvijestila Coca-Cola HBC Mađarska.

Ovom prilokom Frković je istaknula da se GLACEAU smartwater proizvodi u tvornici Zalaszentgrot u Mađarskoj. Izvor vode u Zalaszentgrotu je prirodna mineralna voda.

Coca-Cola namjerava da na Mađarskom tržištu proizvode svoj novi premium proizvod, Glaso smartvodu (Glaceau smartwater), koja se prije mjesec dana našla i na policama hrvatskih trgovina.

Ovu vodu će Coca-Cola u početku prodavati u Italiji, Austriji, Rusiji, Češkoj, Slovačkoj, Srbiji, Hrvatskoj i Irskoj, dok će bh građani na nju morati sačekati još neki period, za kraj dodaje Frković.

 

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here