Moderni apartmani hotela Mons na Zlatiboru su savršeni za vaš odmor. Zahvaljujući svojim modernim enterijerom i bogatim sadržajem, savršen su izbor za prenoćište i odmor za porodicu i prijatelje. MONS Hotel & Apartments nalazi se u samom centru Zlatibora, na 300 metara od jezera, u neposrednoj blizini fudbalskih i teniskih terena. Izolovani su od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Sa svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, MONS predstavlja pravo mjesto za odmor i uživanje svih generacija.

Devet moderno opremljenih apartmana za boravak do četiri osobe sadrže kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i priborom za ručavanje, što će učiniti da se osjećate kao kod kuće. MONS Apartmani nalaze se u istom objektu kao i Hotel, tako da su vam na raspolaganju sve prostorije i pogodnosti koje pruža hotel.

U Hotelu „MONS“ nalazi se 12 savremeno opremljenih apartmana, od kojih su tri studija, šest apartmana za četiri osobe i tri apartmana koji primaju maksimalno šest osoba. Pored pomenutih smeštajnih jedinica, hotel sadrži i prijemni hol, recepciju, café restoran, wellness SPA centar, konferencijsku salu, teretanu, dječiju igraonicu i FUN zonu.

Kako bi upotpunili svoj užitak, gostima su na raspolaganju usluge luksuznog SPA centra, koji raspolaže slanom sobom, parnim kupatilom, finskom aromatherapy saunom, toplom klupom i hidromasažnom kadom. Korištenje spa centra ograničeno je na 90 minuta dnevno po osobi.

Novost u ponudi ovoga hotela jeste moderna konferencijska sala opremljena najsavremenijom tehnologijom. Ukoliko želite da organizujete konferenciju, poslovni sastanak, seminar, prezentaciju, obuku ili team building, Mons Zlatibor kongresna sala predstavlja pravi izbor za Vas.

Ukoliko ste se umorili od različitih aktivnosti na planini, možete se opustiti i zabaviti u FUN zoni hotela Mons. Ovde možete sa svojim prijateljima ili članovima porodice odigrati partiju stonog tenisa ili air hokeja, ili sami, odnosno u društvu uživati u omiljenoj video igri na najsavremenijoj konzoli. Fun zona je, također, i savršeno mjesto za upoznavanje ostalih gostiju hotela.

Ako ste se odluči da svoj odmor provedete u periodu od 3. juna do 15. jula, za smještaj u hotelu Mons moći ćete uštedjeti dodatnih 15 posto popusta. Djeca sa roditeljima do pet godina ne plaćaju boravak u istoimenom hotelu.

PONUDE

U periodu od 15. juna do 15. jula u apartmanima hotela Mons možete ostvariti dodatnih 25 posto popusta. Sva djeca do pet godina u luksuznim apartmanima hotela Mons mogu boraviti potpuno besplatno.

Popusti se ne odnose na paket aranžmane i vrijede samo za goste hotela i aprtmana.

Dekorisani u modernim, pastelnim tonovima, apartmani „MONS“ Hotel & Apartments su savršeni za vaš odmor, zato ne oklijevajte da Vaš odmor bude upravo na ovom čarobnom mjestu.

Sve dodatne informacije o hotelu možete pronaći na zvaničnoj stranici https://mons-zlatibor.com/.

 

 

 

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here