Svi posjetioci događaja Play Media Day 03, koji se održava 08. juna u Banja Luci, imaju priliku da osvoje zanimljive poklone, koje su obezbijedili partneri ovogodišnjeg Regionalnog komunikacijskog događaja!

Play Media Day 03 i Huawei pozivaju sve učesnike da tokom događaja kreiraju originalnu i zanimljivu fotografiju, te da je podijele na svom Instagram profilu uz hashtagove #HuaweiP20, #SEEMORE, #playmediaday03, a najsretniji osvaja najnoviji model Huawei P20, koji je nedavno predstavljen na svjetskom tržištu! Ovaj model pametnog telefona donosi unaprijeđen sistem kamera, koji omogućava veći prijem svjetlosti i više detalja za još ljepšu fotografiju. Radi se o trenutno najboljem mobilnom telefonu na domaćem tržištu, kojeg odlikuju vrhunske karakteristike. Najsretniji dobitnik ili dobitnica će biti proglašen u 17:00 sati u “Win & Play” dijelu programa u Merkur Sali.

Ljeto počinje nakon Play Media Day 03! Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day i turistička agencija Travel Office iz Banja Luke, poklanjaju nezaboravan spa vikend za dvoje u Remisens hotelu Lovran, pored prekrasne Opatije. Spakujte svoje kofere i obradujte vama dragu osobu! Uživajte u divnom ambijentu i kreirajte nove uspomene za pamćenje. Tokom događaja potražite promoterke turističke agencije Travel Office, kojima ćete predati svoju vizit kartu, dok će dobitnik ili dobitnica biti objavljen na samom događaju od 17:00 sati u “Win & Play” dijelu programa u Merkur sali!

Takođe, Teleklik će ove godine za 10 učesnika konferencije obezbijediti godinu dana besplatnog korištenja TelDev VPS – usluge developerskog virtuelnog privatnog servera. Dragi studenti ili svi drugi zainteresovani za ovaj sistem, potražite Teleklik zonu, ostavite svoje podatke, a najsretnije dobitnike ćemo proglastiti pred sam kraj programa, odnosno od 17:00 sati u “Win & Play” dijelu programa u Merkur sali!

Najsrećniji posjetioci na Play Media Day 03 imaju priliku da osvoje poklon kurseve, koje obezbjeđuje LINK group. Očekuje vas poklon kurs ITAcademy – Web Design, uz pomoć kojeg ćete lako i brzo savladati omiljeni softver web dizajnera, kao i poklon kurs: BusinessAcademy – Internet Marketing. Savladajte vještine za uspješne internet marketing menadžere!

Mnogobrojni regionalni gosti, koji su u Banja Luku došli na Play Media Day 03, uz svoju akreditaciju dobijaju mogućnost da obave sve neophodne radne zadatke na vrijeme i iskoriste resurse, koje je obezbijedio Co-Working prostor Smart Office.

Ostalo je veoma malo vremena da obezbijedite svoju last minute kotizaciju za događaj o kojem će se pričati. Sve informacije o predavačima i panelistima, kao i detaljan program, potražite na: www.playmediaday.com

Vidimo se u petak, 08. juna u Banja Luci u Muzeju savremene umjetnosti RS!

Ne propustite jedinstven spoj edukacije i zabave i ne zaboravite komunikacija je beskonačna!

 

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here