Logan se od prve generacije često nalazi u taxi flotama širom svijeta, jer na tržištu ne postoji pouzdanija, robusnija i cjenovno privlačnija trovolumenska limuzina. Novi kontigent od 11 Dacia Logana, GUMA M je isporučila mostarskoj kompaniji Moj Taxi.

Dacia Logan je od lansiranja 2004. godine prepoznat kao robusna i cjenovno privlačna trovolumenska limuzina, koji je jako brzo dobio i etiketu pouzdanosti, te time stekao adute s kojima je postao miljenik tržišta u tranziciji. Dolaskom druge generacije, a posebno njene osvježene i modernije verzije ‘’Faza 2’’, s kojom su došle i savremene tehnologije, Logan je kompletirao listu neophodnih atributa koji su pomogli u osvajanju tržišta.

Ovakve adute nisu samo prepoznali porodični kupci, već i prevozničke kompanije koje konstatno ulažu u razvoj i poboljšanje usluga. Nije prvi put da taxi kompanije svoje povjerenje daju Daciji Logan. Ovoga puta GUMA M je isporučila flotu od 11 modela Logan Faza 2 mostarskoj kompaniji Moj Taxi, koja će obogatiti već postojeću flotu prepoznatljivih taxi vozila na mostarskim ulicama.

Loganov dokazani komfor, izuzetno štedljivi agregati i izdašni prtljažnik lako će olakšati obavljanje svakodnevnih zadataka, pogotovo u vrijeme godišnjih odmora i sve većeg broja turista na području Hercegovine. Istovremeno, Logan je projektovan za potpunu kontrolu troškova i korištenje pogodnosti u eksplotacionom procesu što će uticati na ekonomično i efikasno upravljanje flotom, te omogućiti pružanje kvalitetnije usluge.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here