Deset dana do zatvaranja prijava za učešće na dm ženskoj utrci

Druga dm ženska utrka održat će se 1. jula 2018. godine , s početkom u 10 sati ujutro, na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu. Sve dame koje do predviđenog roka, 3. juna 2018. godine, ispune prijavu i izvrše uplatu kotizacije, očekuje izazov od 5 k, što je 1,5 k više u odnosu na prethodnu godinu.

212

Još deset dana otvorene su prijave za učešće na Drugoj dm ženskoj utrci koja će se 1. jula 2018. godine, s početkom u 10 sati ujutro, održati na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu. Sve dame koje do predviđenog roka, 3. juna 2018. godine, ispune prijavu i izvrše uplatu kotizacije, očekuje izazov od 5 k, što je 1,5 k više u odnosu na prethodnu godinu.

Prijavu je moguće izvršiti putem web stranice www.dm-zenskautrka.ba, a pravo učešća imaju sve ženske osobe ne mlađe od 13 godina. Nepotpune prijave kao i one koje stignu nakon predviđenog roka, 3.juna 2018. godine, neće biti prihvaćene. Kotizacija za utrku iznosi 10 KM, a uplata se može izvršiti online, putem službene stranice utrke, ili putem opće uplatnice na bilo kojem šalteru banke, pošte te putem internet bankarstva. Više informacija o registraciji, kao i korisni savjeti kako se pripremiti za utrku, dostupno je na službenoj web stranici utrke www.dm-zenskautrka.ba.

Isti dan na Vilsonovom šetalištu bit će organizovana i dm babybonus dječija utrka na 300 metara. Do sada je prijavljeno 140 djece u dobi od 4 do 6 godina, a posljednji rok za prijavu mališana na babybonus dječiju utrku također je 3. juni 2018. godine.

Tri najbrža mališana osvojit će poklon pakete u vrijednosti od 50 KM, a svu djecu koja budu sudjelovala u utrci očekuju vrijedni pokloni i druženje uz različite edukativne i zabavne aktivnosti u dječijem kutku.

Nagradni fond i pokloni planirani su i za sve učesnice Druge dm ženske utrke. Za osvojeno prvo mjesto planirana je novčana nagrada od 400 KM, za drugo 300 KM i za osvojeno treće mjesto nagrada od 200 KM. Bez obzira na plasman, sve učesnice nakon utrke dobit će finišersku medalju, majicu i bogat poklon paket dm-a i partnera utrke.

 

Partneri Druge dm ženske utrke su Becutan, ebelin, Orbico Beauty, Rexona, sebamed, Violeta, Wilkinson. Medijski partneri su Antena Sarajevo i Ladies In.

 

 

 

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here