Kafa nije samo opravdan razlog za druženje, sastanke i uživanje sa najmilijima. Kafa je mnogo više od toga. Vjerovatno nikada nećemo saznati koliko je samo ljubavi rođeno ili koliko je brakova sklopljeno od jednostavne rečenice: Jesi li možda za kafu?

Ko zna koliko poslovnih susreta, koliko ugovora i uspješnih poslova je završeno sa jednostavnom rečenicom: Hajmo na kafu pa ćemo se dogovoriti!

Niti jedan napitak na svijetu nije imao toliko uticaja na naše živote kao kafa. Koliko smo samo dragih ljudi upoznali na druženjima uz kafu, pa i vlastiti komšiluk, ljude sa kojima dijelimo stambeni prostor naše zgrade, obično upoznamo uz rečenicu: Komšija, jeste li za kaficu?

Jednostavno, kafa je već stoljećima duboko u našim porama.  I nije ni čudo što prema statistikama, svaki Bosanac i Hercegovac popije godišnje šest kilograma kafe.  Iz tog razloga je nama kafa zapravo način života i razlog za mnoge lijepe stvari koje smo doživjeli.

Uz šoljice kafe je proslavljan naš dolazak na svijet, uz kafu smo odrastali, starili, a i na onaj svijet nas obično isprate sa kafom. Zato je kafa neodvojivi dio naših života. I vjerovatno niko na svijetu nije proveo više vremena družeći se sa ljudima uz kafu od nas.

Neko kafu pije samo zbog druženja, neko opet zbog ukusnih i mirisnih gutljaja tog čarobnog napitka, neko ne može da se razbudi bez mirisa kafe, neko ne funkcioniše bez svoje dnevne doze kafe, a neko opet najviše voli popiti kaficu u smiraj dana.  A mnogi ukombinuju sve to i još iskoriste priliku da budu nagrađeni za svoju vjernost Grand kafi.

Svako promotivno pakovanje Grand kafe Gold ima odštampan jedinstveni alfanumerički kod u unutrašnjosti pakovanja (100g – 1 bod, 200g – 2 boda, 500g – 5 bodova). Kodove sa pakovanja, potrebno je unijeti na internet stranici www.grandkafa.ba. Kada učesnik sakupi dovoljan broj bodova, potrebno je da na web adresi www.grandkafa.ba na kojoj je otvorio svoj korisnički nalog, odabere željenu nagradu koja će mu biti dostavljena na kućnu adresu. Za sakupljenih 15 bodova na poklon dobijate džezvu, za 30 šerpu sa drškom, za 40 tepsiju, dok vam za 50 sakupljenih bodova Grand kafa Gold poklanja veliku Metalac šerpu sa poklopcem u jedinstvenom dizajnu.

Ostalo je još mjesec dana do završetka velike nagradne igre “Vidim ti siguran dobitak”. Brojni pokloni su već našli put do vjernih konzumenata tog divnog napitka, a ostali čekaju da pošaljete svoje kodove iz pakovanja promotivnih pakovanja Grand Gold kafe i da budu isporučeni na vašu kućnu adresu.

Uživajte u vašem omiljenom, dobro poznatom mirisu i ukusu Grand kafe Gold koja vas i ove godine nagrađuje za povjerenje.

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here