Deloitte danas otvara CE Fast 50, takmičenje za uvrštenje u rang-ljestvicu 50 najbrže rastućih srednjoevropskih tehnoloških kompanija. Ugledno regionalno takmičenje kompanija iz tehnološkog sektora ulazi u svoju 19. godinu ističući i već etablirane, i nove kompanije.

Deloitte je objavio otvaranje takmičenja za uvrštenje u rang-ljestvicu pedeset najbrže rastućih tehnoloških kompanija u Srednjoj Evropi. Takmičenje, koje Deloitte provodi gotovo 20 godina, obuhvata najbrže rastuće tehnološke kompanije iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Češke, Estonije, Hrvatske, Kosova, Latvije, Litve, Makedonije, Mađarske, Moldavije, Poljske, Rumunije, Slovenije, Slovačke i Srbije.

„Lokalne kompanije koje najbrže rastu, predvode u inovacijama te unose disrupciju na bosanskohercegovačko tržištu zaslužuju da ih podržimo i odajemo im priznanje, bez obzira da li je riječ o malim ili velikim kompanijama. Plasman u elitnu skupinu 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija zahtijeva dalekovidnost, predanost i neumoran rad na inovacijama. Sretni smo što je prethodnih godina Bosna i Hercegovina imala predstavnike na ovoj prestižnoj ljestvici i neizmjerno se radujemo što ćemo i ove godine svjedočiti entuzijazmu i inovacijama kompanija koje će se ove godine plasirati na Deloitteovu ljestvicu. S nestrpljenjem iščekujemo prijave kompanija koje imaju potencijal da unesu disrupciju u tehnološkoj industriji, kako u Bosni i Hercegovini, tako i među ostalim zemljama Srednje Evrope.“, navela je Sabina Softić, partnerica i voditeljica ureda Deloittea.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here