U Čitluku je u četvrtak otvorena nova upravna zgrada „Delta Security”- Agencije za zaštitu ljudi i imovine.

Novu upravnu zgradu otvorio je predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg istaknuvši kako je ta vlada od početka opredijeljena ka stvaranju preduvijeta za ubrzaniji privredni razvoj lokalnih zajednica, otvaranje novih poslovnih objekata i novih radnih mjesta.

“Nova upravna zgrada potvrda je i vjere u bolju budućnost, ali i spremnosti da, unatoč brojnim rizicima, ulažu u svojoj općini, što je prepoznalo i Općinsko vijeće Čitluka koje je donijelo odluku da upravo kompanija Delta Security dobije godišnju nagradu te općine za iznimno postignuće i doprinos razvoju privrede u općini”, istaknuo je predsjednik Vlade HNŽ-a.

On je čestitao predsjedniku Uprave Marinku Barbariću i  direktoru Anti Zebiću,  njihovim saradnicima i svim uposlenicima na dosadašnjim uspjesima i predanom radu za više od 1200 klijenata koji su im ukazali povjerenje i zauzvrat dobili sigurnost.

“Svjesni smo odgovornosti posla koji radite, a još više problema s kojima se nosite u svakodnevnom radu, te ćemo nastaviti raditi na stvaranju privlačnijeg i sigurnijeg poslovnog okruženja za vas ali i za sve poduzetnike koji rade ili će raditi na području HNŽ-a”, poručio je Herceg.

Na svečanosti otvoranja prisustvovali su ministri u Vladi HNŽ-a; ministar unutrašnjih poslova Slađan Bevanda i ministar prometa i veza Stjepan Krasić.

Inače, “Delta Security” postoji od 2000. godine te na području BiH osigurava preko 1 500 privrednih, javnih, kulturnih, sportskih, vjerskih, porodičnih i drugih objekata i upošljava oko 340 djelatnika.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here