C4 Cactus donosi dubinske promjene, odlikuje se obilježjima svog segmenta u pogledu tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Njegov dizajn i dalje je odvažan i moderan, ali se razvija kako bi naglasio svoj status. U unutrašnjosti novi C4 Cactus ističe se udobnošću i putnicima pruža istinsko utočište. Programom Citroën Advanced Comfort®, novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se  omogućuje dojam letećeg tepiha i prvi put u svijetu predstavlja sjedišta Advanced Comfort.

Nakon lansiranja Citroën C3 u 2017., te SUV ofenzive početkom 2018. sa C3 Aircross, Citroën zakoračuje u novu fazu u razvoju strategije svojih proizvoda te i dalje iznenađuje i predstavlja svoju novu limuzinu: novi C4 Cactus. On donosi dašak svježine u segment limuzina spojem jedinstvenog karaktera modela C4 Cactus i udobnosti u skladu s odlikama modela C4. Jača svoj status i ispunjava nezaobilazna obilježja segmenta s 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za povezivost,motore snage do 130 KS i upečatljiv stil.

Novi C4 Cactus moderan je i istaknutog dizajna te u unutrašnjosti nudi jedinstveno iskustvo u pogledu ugodnosti. U tu je svrhu Citroën crpio nadahnuće iz svojeg tehnološkog nasljeđa povezanog s hidrauličkim ovjesima. Novi izraz tehnologije radi što veće pristupačnosti. Stoga novi C4 Cactus u Europi uvodiovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™(Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) i prvi put u svijetu sjedala Advanced Comfort, koja pružaju jedinstvenu udobnost sjedenja i vožnje.

Novi C4 Cactus donosi dašak svježine i originalnostiu segmentu kompaktnih limuzina.

  • LIMUZINA JEDINSTVENOG KARATKERA: ODVAŽAN DIZAJN
    Novi C4 Cactus prirodno se ističe novim širokim i izražajnim prednjim krajem, preoblikovanim bokovima te naglašenim i uglađenim stražnjim krajem s novim LED svjetlima s 3D efektom. Svojom svježinom, uravnoteženošću i punim oblicima ruši ustaljena pravila segmenta kompaktnih limuzina, te nudi kompaktnu i pročišćenu siluetu.Njegov dugi međuosovinski razmak od 2,60m i kratki prevjesi jamče kompaktne dimenzijekako bi automobil ostao okretan i lako upravljiv, istodobno nudeći prostornost koja se očekuje u tom segmentu. Ističe vizualne elementetipične za CITROËN koji naglašavaju njegovu fluidnu karoseriju, kao što su elementi Airbump®na donjem dijelu vrata, neprekidna staklena površina i lebdeći krov, prednji kraj na dvije razine ili pak širok svjetlosni potpis s LED svjetlima i 3D efektom straga. Nudi 31 kombinaciju vanjske personalizacijeuz devet boja karoserije i četiri paketa Color koji obuhvaćaju profinjene obojene elemente čime se omogućuje klijentima da osmisle automobil po svojoj mjeri. U unutrašnjosti funkcionalna, pročišćena i jednostavna kabina na prvi pogled ostavlja dojam mirnoće. Nudi se čak pet istaknutih i dojmljivih mogućnosti unutarnjeg uređenja koje donose svjetlost, mekoću i profinjenost.
  • LIMUZINA IZNIMNE UDOBNOSTI: NOVA DIMENZIJA DOSTUPNA SVIMA

Novi C4 Cactus donosi novu dimenziju udobnosti u svijetu automobila. Uz sve elemente programa Citroën Advanced Comfort®, novi C4 Cactus u Europi prvi put uvodi tehnološka ostvarenja kako bi osigurao savremenu i sveobuhvatnu udobnost. Stoga nudi izvanrednu udobnost u vožnji time što prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™(Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se prigušuju neravnine na cesti tako da imate dojam kao da putujete na letećem tepihu. Prvi put u svijetu raspolaže i novim sjedalima Advanced Comfort u koja se putnici mogu udobno smjestiti, a u prvom je planu pravilan i udoban način sjedenja. Novi C4 Cactus donosi i sasvim novu generaciju zvučne izolacije i svakodnevne opreme. Putnici u njemu mogu putovati jednostavno i opušteno uz 12 sistema za pomoć u vožnji te 3 tehnologije za povezivost. Njegovi snažni i učinkoviti motori uostalom doprinose ugodnom i bezbrižnom doživljaju za upravljačem novog C4 Cactus.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here